Çebi'den Aboubakar ve Ghezzal müjdesi: Yeni sözleşme, sakatlık...

Eren Tuncay
13.04.2021 - 14:23 | Son Güncellenme: 13.04.2021 - 14:37

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, sakatlanan Cenk Tosun'u hastanede ziyaret etti. Rachid Ghezzal ve Vincent Aboubakar hakkında transfer açıklaması yaptı. İşte detaylar...

Çebi'den Aboubakar ve Ghezzal müjdesi: Yeni sözleşme, sakatlık...

Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi Erzurumspor maçında sakatlanan Cenk Tosun hakkında konuşurken, Rachid Ghezzal'ın sözleşmesi ve Vincent Aboubakar'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamalar yaptı.

"Cenk Tosun'a kapımız açık"

Cenk Tosun'un sakatlığı hakkında Çebi, "Cenk Tosun bizim çocuğumuz. Bu kapı, sonuna kadar kendisine istediği zaman, her dönem açıktır. Bu, onun için yeterli bir moral olacaktır diye düşünüyorum. Camia olarak, bunu içtenlikle söyledik." dedi.

"Şampiyon olmadan şampiyonuz diyemeyiz"

Şampiyonluk yarışı hakkında fikirlerini söyleyen Çebi, "Daha önümüzde 8 maç var. Rakiplerimizin de gücü ortada. Onlar da şampiyonluk kovalıyorlar. Rakiplerimize saygı gereği, şampiyon olmadan şampiyon olduk diyemeyiz." ifadelerini kullandı.

Yeni sözleşme görüşmesi

Kiralık olarak forma giyen oyuncularla yeni sözleşme görüşmeleri yapılacağını söyleyen Çebi, "Sadece Ghezzal değil diğer oyuncularımız ile yeni sözleşme için görüşmeler yapacağız." şeklinde konuştu.

Aboubakar'ın sakatlığında son durum ne?

Aboubakar'ın son sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Çebi, "Aboubakar'ın durumu hakkında doktorumuzla konuşuyoruz. Günden güne daha iyi duruma geliyor. Umarım maça kadar hazır hale gelir." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler