Çebi’den çok konuşulacak Aboubakar mesajı: Gökhan Gönül de Fenerbahçe’ye gitti!

02.06.2021 - 22:16 | Son Güncellenme: 03.06.2021 - 01:42

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer limitleri, Sergen Yalçın’ın durumu ve Vincent Aboubakar’ı değerlendirirken çarpıcı açıklamalar yaptı.

Çebi’den çok konuşulacak Aboubakar mesajı: Gökhan Gönül de Fenerbahçe’ye gitti!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün gündemi ve transferdeki gelişmeler hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tivibu Spor'a konuşan Çebi, önce TFF’nin transfer limitlerine değindi. 

Çebi: TFF bizi biraz kayırsın

Beşiktaş Başkanı, “Bizim borcumuz var. Gelen para, gidiyor zaten. Limitler çerçevesinde en iyisini yapmak zorundayız. Ülke puanına katkı vermek zorundayız, böyle bir misyon edindik. Bu sene tabiri caizse torpile ihtiyacımız var. Bizi biraz kayırsınlar” diyerek yeni bir tartışma başlatacak ifadeler kullandı.

‘Torpil istiyoruz, açık açık söylüyoruz’

Çebi bu konudaki sözlerine şöyle devam etti: “Biz dışarıda Türkiye'yi temsil edeceğiz. Orta ve iyi karar transferlerle Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz. Mümkün olursa da kupa kaldırmak istiyoruz. Önce bir kafanıza koyacaksınız. Yine çifte kupa almak, şampiyon olmak istiyoruz. Avrupa'da kupa istiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da herkesin bize söylediği, ülke puanına ihtiyacımızın olduğu. Limitimiz 200'se 300, 300'se 450 istiyoruz. Torpil istiyoruz, açık açık söylüyoruz.”

'Sergen Yalçın'la konuşacağız'

Ardından sözleşmesi biten Sergen Yalçın hakkında konuşan Beşiktaş Başkanı, “Sergen hoca ile zaten konuşacağız ve beraber yola devam edeceğiz. Benim gönlümde, zihminde bir değişiklik yok. Konuşacağız. Hocamız 1 hafta, 10 gün dinlenmek istiyorum dedi, gelecek, bugün yarın kendisiyle konuşmayı ümit ediyorum. Sorun yaşayacağımızı hiç sanmıyorum” dedi.

Çebi: Aboubakar başka takımda oynayabilir

Son olarak Beşiktaş ile yeni sözleşme yapıp yapmayacağı merakla beklenen Vincent Aboubakar’a geçen Çebi şöyle konuştu:

“Gökhan Gönül bende oynuyordu Fenerbahçe'ye gitti, kimse ona bir şey demiyor da Aboubakar'ı mı gündeme alıyorsunuz? Aboubakar da başka takımda oynayabilir. ‘Sakattı, oynayamaz, şu, bu’ dendi, en son Sivas maçında sakat haliyle çıkıp oynamak istedi, 'Bitmişken bana şans verdiniz' dedi. 

Aboubakar'a rest: Gelen ağam giden paşam!

Hiç kimsenin Beşiktaş'tan büyük olmadığını söylemek isterim. Sporcu profesyonelce işini yapıyor, ben de başkanlığımı yapıyorum. Kimseye tutkulu falan değilim. Gelen ağam, giden paşam. Her 'iyi oynadım deyip, zam ver' diyenle burayı yönetemeyiz.”

Senin için hazırladığımız haberler