Çebi'den eski yönetime taş, çalışanlara müjde

05.04.2020 - 17:26 | Son Güncellenme: 05.04.2020 - 17:32

Çebi'den eski yönetime taş, çalışanlara müjde

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman yönetimini eleştirirken, çalışanlara da müjde verdi. Çebi, koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle yaşanan sıkıntılara rağmen personelin geçmişten gelen alacaklarını ödemek için çalıştıklarını söyledi.

Beşiktaş'ın sosyal medya hesabında açıklamalarına yer verilen Çebi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına 1 milyon 903 bin Türk Lirası ile bağışladıklarını duyururken;.Beşiktaş Kabataş Vakfı Okullarına, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun ismini vereceklerini açıkladı.

Fikret Orman yönetimine taş

Personelin Fikret Orman yönetiminden kalan borçlarını ödemek için çalıştıklarını da vurgulayan  Ahmet Nur Çebi: "Özveri içerisinde görev yapan personellerimizin, geçmişte görev yapmış olan yönetim döneminden alacakları bulunuyor. Onların bu mağduriyetini gidermek adına kalıcı çözümler aramaya devam ediyoruz." ifadesini kullandı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Ahmet Nur Çebi'den Dorukhan Toköz sözleri

Öte yandan Ahmet Nur Çebi, Cumartesi günü Ajansspor.com'a yaptığı açıklamada Dorukhan Toköz krizine değinmiş ve çarpıcı ifadeler kullanmıştı.

Çebi, "Dorukhan'a bizden önceki yönetim (Fikret Orman) sözleşme uzatma sözü vermiş. Yıllık 1.8 milyon Euro istemiş, eski yönetim de 1.5 milyon Euro önerip, 'Ocak 2020'de mukavele yenileriz' demiş. Burada ilginç olan nokta şu: Sözleşmesi devam ederken yeni sözleşme sözü veriliyor ve alacağı yeni para da Ocak 2020'den itibaren geçerli olacak! Daha 1.5 yıl sözleşmesi olan ve yıllık 350 bin Euro'ya oynayan futbolcuya ben ne diye 1.5 milyon Euro vereyim!" ifadesini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler