Ahmet Nur Çebi: "Golcü Alırsak Weghorst'u Yolcu Ederiz"

İsa Kethüda
11.01.2023 - 10:46 | Son Güncellenme: 11.01.2023 - 10:59

Transfer haberleri... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Manchester United ile prensip anlaşmasına varan Wout Weghorst transferi ile ilgili açıklama yaptı.

Ahmet Nur Çebi: "Golcü Alırsak Weghorst'u Yolcu Ederiz"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United ile prensip anlaşmasına varan Hollanda golcü oyuncu Wout Weghorst ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Skorer'de yer alan habere göre; Adana Demirspor’dan sonra Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup ederek zirve yarışına katılan Beşiktaş’ta tüm gözler Wout Weghorst’un transferine çevrildi. 

Manchester United’la gizlice anlaşan Hollandalı golcü en kısa sürede İstanbul’dan ayrılıp, İngiltere’ye gitmek istese de yönetimin kararlı tutumu sürüyor. 

İlgini Çekebilir
Erik ten Hag, Weghorst transferi hakkında konuştu!
Habere Git

Beşiktaş forvet almadan Weghorst'u bırakmak istemiyor

Weghorst için 2,5 milyon Euro tazminat teklif eden Burnley kulübünden en az 4-5 milyon Euro almayı planlayan siyah-beyazlılar, yeni golcü transferi yapmadan Hollandalı santrforu bırakmayı da düşünmüyor. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin bu konuda kararlı olduğu ifade edildi. 

Çebi’nin yönetim kurulu arkadaşlarıyla gerçekleştirdiği görüşmede golcü transferi yapmadan Weghorst’un Manchester United’a gitmesine izin vermeyeceğini dile getirdiği öğrenildi. 

"Bu kritik süreçte takımı santrforsuz bırakmam"

Zirve yarışında çok kritik bir noktada bulunduklarının altını çizen Başkan Çebi’nin, “Adana Demirspor ve Kasımpaşa galibiyetleriyle yeniden güzel bir hava yakaladık. Bu kritik süreçte takımı santrforsuz bırakmam. 

İlgini Çekebilir
Aslan'dan Mauro Icardi kararı!
Habere Git

"Golcü aldıktan sonra Weghorst’u yolcu ederiz"

Kaliteli bir golcü aldıktan sonra şartlarda da anlaşırsak Weghorst’u yolcu ederiz. Aksi halde Weghorst takımda kalır” diye konuştuğu aktarıldı. 

Siyah-beyazlı yöneticiler ve teknik heyetin, Weghorst konusunda Başkan Ahmet Nur Çebi ile aynı görüşte oldukları da ifade edildi.

Öte yandan, Konyaspor hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Wout Weghorst dünkü antrenmanda yer aldı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor yönetiminden Avcı'ya tam destek: "Yeni hikayeler yazacağız!"
Habere Git

Beşiktaş'ın rakibi Konyaspor

Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında 14 Ocak Cumartesi günü saat 16.00'da Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler