Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a transfer çalımı göndermesi!

İsa Kethüda
02.12.2023 - 13:11 | Son Güncellenme: 02.12.2023 - 13:16

Süper Lig takımlarından Beşiktaş Kulübü başkanı Ahmet Nur Çebi; Gedson Fernandes, Ghezzal ve Rosier'i Galatasaray'ın elinden aldıklarını söyledi. İşte detaylar.

Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a transfer çalımı göndermesi!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Kulübü başkanı Ahmet Nur Çebi, olağan idari ve mali genel kurulda flaş açıklamalarda bulundu. 

Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a transfer çalımı sözleri

Çebi, bir gecede Gedson Fernandes, Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier'i Galatasaray'ın elinden aldıklarını söyledi.

"Gedson, Ghezzal ve Rosier'i Galatasaray'ın elinden aldık"

Transfer çalımlarına değinen Çebi, "Transfer çalımı Temmuz'da, Ağustos'ta sevgili dostlar. Lütfen hafızanızı bir yoklayın. Gedson, Ghezzal ve Rosier transferleri Galatasaray'ın elinden alınarak bir gecede Türkiye'ye getirilmiştir. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray, ManU maçında kasasını doldurdu!
Habere Git

Weghorst transferinden 3 milyon gelir elde ettik

Bunları da hatırlamamızda fayda var. Alex Teixeira ve Miralem Pijanic'i taraftar istedi getirdik. Josef Souza ve Wout Weghorst transferi. Wout Weghorst transferi 3 milyon Euro 4 ay içinde gidecek futbolcudan alınmış bir bedel Beşiktaş'ın kasasına konmuştur. 

"Aboubakar'ı getirdik biz aynı gece"

Herkesin alkışlayacağı Aboubakar'ı getirdik biz aynı gece. Dolayısıyla başarılı olduğumuz tarafları konuşalım başarısızlıkları da konuşalım. Hep başarısızlık yok. Bu oyuncuların piyasadaki değerlerine bir bakın ve doğru hamleler olduğunu kabul edin eğer rakamlar çok yukarıdaysa" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler