Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Hakemlere Sert Tepki!

Akın Ungan
16.09.2022 - 17:48 | Son Güncellenme: 16.09.2022 - 18:09

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi TFF'nin yabancı sınırlaması hakkında değerlendirme yaptı. Hakem hatalarının devam ettiğini söyleyen Çebi tepki gösterdi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Hakemlere Sert Tepki!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kaptan Demir Çelik AŞ'nin eski genel müdürü Bekir Özbağ'ın cenaze töreni için geldiği Karabük'te TFF'nin getirdiği yabancı sınırlaması ve hakemler hakkında değerlendirmede bulundu. Hakem hatalarının devam ettiğini belirten Çebi, tepki gösterdi. Başkan ayrıca, takımın performansına dikkat çekerken, Teknik Direktör Valerien Ismael'e olan güvenin altını çizdi.

"Hocamdan çok memnunum"

Her sezon olduğu gibi bu sezonda da şampiyonluğa oynayacaklarını vurgulayan Çebi, "Şampiyonluğa oynadığımızın işaretlerini takımın performansında görüyoruz. Hocamdan çok memnunum. Her spor adamı eleştirilebilir, bu işin doğasında var çünkü insanoğlunun en iyi bildiği şey futbol, herkes futboldan çok iyi anlıyor." diye konuştu.

"Yabancı sayısı rekabeti öldürüyor"

Yapılan eleştirilere dikkati çeken Çebi, şöyle devam etti: "Bir, bu sene bu takım şampiyonluğa oynayacak. İki, bunu bu hocayla yapacak. Üç, elimizdeki kadro muhteşem. Dört, yabancı sayısında bu kadar ısrar olmamalıydı, rekabeti öldürüyor."

"Eski hakemleri kötülüyormuşum gibi algılanıyor"

Sözlerine devam eden Çebi, "En önemlisi 'Bu hakemler lütfen gitsin yerine yenileri gelsin.' derken ben genç arkadaşları kastettim. Ben eski hakemleri sanki böyle kötülüyormuşum gibi algılanıyor, böyle bir şey yok." ifadelerini kullandı.

"Hakemler üzerimizde tepinmeye devam ediyorlar"

Çebi, "30 yaşındaki bir futbolcuyu gönderip bir takım gençleşmeye çalışırken neden TFF gençleşme hareketlerini başlatıp da genç çocuklara yer vermiyor? Ben bunun tartışılmasını açtım ama maalesef hakemler bizim üzerimizde halen tepinmeye devam ediyorlar. Bedeli ağır olur, burası Beşiktaş, ben değilim sadece. Koca bir camia, üzülürse çok üzer." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler