Ahmet Nur Çebi'den Igor Tudor iddialarına yanıt!

İsa Kethüda
17.10.2023 - 09:43 | Son Güncellenme: 17.10.2023 - 09:54

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündemlerinde yer alan Igor Tudor hakkında açıklamalar yaptı. Çebi, Burak Yılmaz ile yola devam edeceklerini söyledi.

Ahmet Nur Çebi'den Igor Tudor iddialarına yanıt!

Trendyol Süper Lig'in 9. hafta mücadelesinde Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, derbi öncesi gündemde yer alan teknik direktör iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çebi, şu anda gündemlerinin teknik direktör olmadığını ve Burak Yılmaz ile yola devam edeceklerini söyledi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; kısa bir konuşma yaparak futbolculardan beklentilerini anlatan Çebi, teknik direktör konusuna da değindi ve seçime kadar antrenör Burak Yılmaz’la devam etme kararını neden aldıklarını açıkladı. 

Ahmet Nur Çebi'den Igor Tudor iddialarına yanıt

Bazı medya kuruluşlarında yer alan Igor Tudor iddialarının doğru olmadığını ifade eden Çebi, şunları söyledi:

“Gündemimizde yeni bir teknik direktör yok. Yeni teknik direktörün kim olacağına, yeni başkan ve yönetim kurulunun karar vermesi etik olur. Ben, bana yapılanı kimseye yapmam.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz'ı zorlayan detay! G.Saray maçında...
Habere Git

"Burak Yılmaz hocanın başarılı olma şansı fazla"

Burak Yılmaz hocanın başarılı olma şansı çok daha fazla çünkü takımı ve oyuncuları iyi tanıyor. Başka bir teknik direktör geldiğinde zamana ihtiyacı olacak. 

"Burak Yılmaz’dan başka bir hocayla çalışmak hem riskli"

Bu nedenle Burak Yılmaz ile yola devam ediyoruz. Şu dönemde Burak Yılmaz’dan başka bir hocayla çalışmak hem riskli olur hem de etik olmaz.”

Bilindiği üzere Beşiktaş Futbol Sorumlusu Burak Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Igor Tudor'un ekibinde yer alan yardımcı antrenör Hari Vukas ve atletik performans antrenörü Toni Modric'i ekibine dahil etmişti. 

Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman?

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki derbi mücadelesi 21 Ekim Cumartesi günü oynanacak. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

İlgini Çekebilir
"Mehmet Büyükekşi'nin devam etmesini istemem"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler