Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Tartışılan Valerien Ismael İçin Kritik Mesaj

Ali Bozkurt
17.10.2022 - 15:25 | Son Güncellenme: 17.10.2022 - 15:31

Trabzonspor beraberliği sonrası bir kez daha geleceği tartışma konusu yapılan Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael için başkan Ahmet Nur Çebi'den açıklama geldi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Tartışılan Valerien Ismael İçin Kritik Mesaj

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın hayata veda eden efsane basketbolcularından Hurşit Baytok, bugün toprağa verildi. Baytok'un vedasına Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de katıldı. Trabzonspor beraberliğinden sonra bir kez daha tartışma konusu olan teknik direktör Valerien Ismael hakkında Çebi bir kez daha garanti verdi. 

Çebi: Ismael ile devamda kararlıyım

Gazeteci Fatih Doğan, İstanbul 4.Levent Camii'ndeki cenaze töreninde Çebi ile yaptığı görüşmeye dair sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Doğan, "Cenaze namazı sonrası Başkan Ahmet Nur Çebi’ye Valerien İsmael’in durumunu sordum. Sayın Çebi net bir ifadeyle: 'Hocamıza inanıyorum, birlikte yola devam etme konusunda kararlıyım' dedi" diye yazdı.

Taraftar "Oyuncu değiştir" diye bağırdı

Sezon başından bu yana her maça, "kader maçı" havasında çıkan Valerien Ismael'e dün 2-2 sonuçlanan Trabzonspor maçında taraftarlar, "Ismael uyuma oyuncu değiştir" diye tezahürat yaptı. Özellikle oyuncu değişiklikleri konusunda sık sık eleştirilere maruz kalan Fransız teknik adama maç sonu taraftarın tezahüratı için "Türkçe bilmiyorum. O yüzden de anlayamadım tezahüratı" dedi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’ta öfke seli: Valerien istifa! Sergen göreve
Habere Git

Yönetim destek veriyor ama medya Güneş diyor!

Beşiktaş yönetimi daha önce iki kez resmi açıklama yaparak Valerien Ismael'in arkasında olduğunu ve sezonu bu hocayla tamamlayacağını açıkladı. Ancak tüm bu destek açıklamalarına rağmen Fransız teknik adama her hafta ömür biçiliyor. Yerine de Şenol Güneş'in geleceği iddiaları gündemden düşmüyor.

Senin için hazırladığımız haberler