Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den Trabzonspor Maçı Açıklaması

Akın Ungan
30.03.2022 - 21:08 | Son Güncellenme: 30.03.2022 - 21:21

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği toplantısında konuşulan gündemi ve Trabzonspor maçı öncesindeki düşüncelerini açıkladı. İşte detaylar.

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den Trabzonspor Maçı Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği toplantısının ardından basın mensuplarının karşısına geçerek, soruları yanıtladı. Çebi, Kulüpler Birliği gündemi ve Trabzonspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Toplantı 2 maddeden oluştu

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği toplantısı gündeminin 2 maddeden oluştuğunu açıkladı. Çebi, konuşulanları için şu sözler ile anlattı:

"Tahkim Kurulu kararı ve yayın ihalesini görüştük"

"En son MHK ile ilgili Tahkim Kurulu'nun almış olduğu karar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Yayınla ilgili yapılacak ihalelerin ve yapılmış olanların durumları, ne istediğimizi kendi adımıza görüştük. Aslında gündem bugün bu 2 maddeden oluşuyordu."

"Trabzonspor maçında kırılacağını umuyorum"

Süper Lig'de Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi, "Trabzonspor maçını almak zorundayız. Kendimizi çok şartlandırdık. Evet Trabzonspor iyi bir takım ama Beşiktaş'ın da çok iyi olduğunu herkes biliyordu. Talihsizlikler oldu. Bunun artık gideceğimiz Trabzonspor maçında kırılacağını umuyorum." dedi.

"Değişik bir oyun seyredebiliriz"

Takımın başına getirilen Valerien Ismael ile iyi başlangıç yapacaklarına inanan Çebi, "Yeni gelen hocamızın, yeni bir başlangıç yapma ihtimali çok kuvvetli. Değişik bir oyun seyredebiliriz. Ben de merak ediyorum. Değişik bir oyunun sonucunda da belki bir galibiyetle liderin sahasında maçımızı kazanarak, geri gelmek arzumuz." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler