Çebi'den transfer açıklaması!

20.05.2017 - 21:33 | Son Güncellenme: 20.05.2017 - 21:33

AJANSSPOR - Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi,  4-1'lik Kasımpaşa galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Öne çıkan değerlendirmeler şu şekilde:

"Şampiyonluklar böyle gelir. İnşallah Allah sonunu nasip eder. Daha çok erken ama şampiyonluk başka bir şey. O tamamlanınca bunu size veriyorlar. İnsanlar keyifli olunca atmosfer de güzel olıyor. Şampiyonluğu almadan 3 yıldızlı forma siparişi verilmez. Bundan sonra oynayacağımız takımlar onurlu olan takımlar. Gaziantepspor da mücadele edecektir. Aboubakar da bugün çok iyiydi. Bu bizde de böyle giderse iyi olacak. Oğuzhan ile henüz sözleşme imzalamadık. İstediği zaman da oturur konuşuruz. O bizim çocuğumuz. Pazarlık olmadı."

A Spor'a değerlendirmeler ise şöyle:

"Şampiyonluğa adım adım yaklaşıyoruz ama şampiyon değiliz. Şampiyon olmak isteyenler mücadele devam ediyor. Küme düşen arkadaşların mücadele etmediğini söylemek eksik olur. Spor müsabakadır, yarışmadır. Hiçbir zaman şampiyon olduğunuzu iddia edemezsiniz, düştünüz diye oynamamazlık yapamazsınız.

Şenol Hoca, arzu ettiği takdirde yola devam edeceğiz. Bir sorunumuz yok. Bir sorunla karşılaşacağımızı zannetmiyorum. Caner Erkin ve Anderson Talisca ile gelecek sezon devam edeceğimizi düşünüyorum."

Senin için hazırladığımız haberler