Ahmet Nur Çebi'den Gedson Fernandes açıklaması

13.06.2022 - 19:55 | Son Güncellenme: 13.06.2022 - 23:34

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi son günlerde ismi eski takımı Galatasaray ile anılan Portekizli futbolcu Gedson Fernandes konusunda açıklama yaptı.

Ahmet Nur Çebi'den Gedson Fernandes açıklaması

Siyah beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi transfer konusunda açıklama yaptı. Çebi "Forvette 1. önceliğimiz Wout Weghorst. Weghorst’un Hollanda milli takım kampı devam ediyor. Kamp sonrası ailesi ile konuşacak; son kararını çarşamba günü bize iletecek. Weghorst transferi Sörloth’un önünde. Listemizin ilk sırasında Weghorst var." dedi. 

Gedson Beşiktaş’ın futbolcusudur

Galatasaray'a transferi konusunda haberler çıkan Gedson Fernandes için konuşan Çebi "Gedson ile ilgili yalan yanlış konuşanlar artık susmalı. Gedson transferini, transfer dönemi resmi olarak başladığı 17 Haziran’da  açıklayacağız. Gedson Beşiktaş’ın futbolcusudur." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'a geliyor
Habere Git

Rıdvan Yılmaz'ın bonservisi

Çebi Eintracht Frankfurt’a transfer olmak üzere olan Rıdvan Yılmaz için "Rıdvan'ın transferi tam olarak bitmedi. Zaten bitince resmi olarak açıklayacağız. Açıkladığımızda herkes bonservis bedelini de görmüş olacak." şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler