Cebrail Karayel: ''18 yıl sonra geri döndük''
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
TFF 1. Lig play - off finalinde Altay, Altınordu'yu geçerek Süper Lig'e yükseldi. Maç sonu Altay'da Cebrail Karayel ve Ziya Alkurt açıklamalarda bulundu.

Son 5 Haber

Paraguay maçı sonrası Türkiye, Avrupa'da gündem oldu! Atılan manşetler

Fulham'dan Nwaiwu için yeni teklif! Trabzonspor'dan bir kez daha ret

Türkiye FIFA sıralamasında 10 basamak geriledi: 32. sıraya düştü

A Milli Futbol Takımımızın elenmesinin ardından Hacıosmanoğlu'ndan ilk görüntü

"Türkler geliyor" marşını yazmıştı! Sinan Akçıl'dan sert tepki
- Haberin Kaynağı:
AJANSSPOR - HABER
Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Altınordu'yu 1-0 yenen Altay, Süper Lig'e çıkan son takım oldu. Karşılaşmanın ardından siyah - beyazlılarda Ziya Alkurt ve Cebrail Karayel açıklamalarda bulundu.

30 yaşındaki terübeli oyuncu Ziya Alkurt, ''Büyük Altay taraftarına hayırlı olsun. Çok emek verdik. O kadar sevinçliyiz ki bir şey söyleyemiyorum'' dedi.
26 yaşındaki futbolcu Cebrail Karayel ise, "Ben bu takıma devre arası katıldım. Geldiğim günden beri hedefimiz şampiyonluktu. Şükürler olsun. Taraftarlarımıza armağan olsun. 18 yıl sonra geri döndük. Bundan sonra Süper Lig'deki rakiplerimizi bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.