Cedi Osman ve Melih Mahmutoğlu, Yeni Zelanda maçını değerlendirdi

09.09.2019 - 20:49 | Son Güncellenme: 09.09.2019 - 17:49

Milli takımın skorer oyuncularından Cedi Osman ve Melih Mahmutoğlu, Yeni Zelanda'ya 102-101 yenildikeri maç sonrası açıklamalarda bulundu.

"Kazanmaya yakındık maalesef 9 kişiyle sahaya çıktık. Çok önemli üç oyuncudan yoksun oynadık ve 40 dakika boyunca sürekli aynı enerjiyle oynamak çok zor. Ama bu takımla gurur duyuyorum. Bugün az kişi olmamıza rağmen iyi basketbol oynadık. Savunma açısından Yeni Zelanda çok yüksek yüzdeyle oynayan takım ama biz de çok skor ürettik. Maçı kaybeden biz olduk, turnuvayı galibiyetle kapatmak isterdik."

Oyunculardan Melih Mahmutoğlu ise olimpiyat elemelerine katılma hedefine ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak, "Üç eksikle oynadık. Eksiklere rağmen iyi savaştık. Yeni Zelanda farklı basketbol oynayan takım. Sonuçta işin meyvesini almak önemliydi. Tüm arkadaşlarımın eline koluna sağlık. Daha iyi yerlerde olmak isterdik ama olmadı. Ufak tefek hatalar bizi buralara getirdi. Geçmişten dersler alıp daha iyisini yapacağız. Bu oyuncularla olduğum için mutluyum, daha güzel işler yapacağımıza eminim." diye konuştu.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler