Cedi Osman'a Avrupa'dan talipler! Başta Anadolu Efes...

29.08.2024 - 20:54 | Son Güncellenme: 29.08.2024 - 21:21

Temsilcimiz Anadolu Efes'in de dahil olduğu önemli EuroLeague ekipleri NBA'de forma giyen milli yıldızımız Cedi Osman'a talip oldu. İşte detaylar...

Cedi Osman'a Avrupa'dan talipler! Başta Anadolu Efes...

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague ekipleri son 7 sezondur NBA'de forma giyen milli forvet Cedi Osman'ın transferi için yarışta...

Anadolu Efes ve EuroLeague ekipleri Cedi'nin peşinde...

EuroLeague Inside'ın haberine göre; Anadolu Efes, Partizan KK ve Barcelona 29 yaşındaki oyuncunun transferi ile ilgileniyor.

San Antonio Spurs'te abi rolünü üstlendi

Geçen sezon San Antonio Spurs forması giyen Cedi Osman, genç oyunculardan oluşan kadroda abilik görevini üstlendi. Süreleri kısıtlı kalan 2.04'lük forvet, sözleşmesinin bitimi ile takımdan ayrıldı.

İlgini Çekebilir
San Antonio Spurs'te flaş Cedi Osman gelişmesi!
Habere Git

NBA'de 476 maça çıktı

NBA'de 6 sezon Cleveland Cavaliers, 1 sezonda da Spurs forması giyen Cedi Osman forma giydiği 476 maçta 9.3 sayı, 3 ribaunt ve 2 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

Önceliği NBA'de kalmak

Deneyimli oyuncunun önceliği ise kariyerine NBA'de devam etmek. Yıldız oyuncunun yaz aylarında adı birkaç takım ile anılmıştı.

Anadolu Efes'ten NBA'e gitti

2011-2017 yılları arası Anadolu Efes'te forma giyen Cedi Osman, 2015 NBA Draftı'nda 31. sıradan Minnesota Timberwolves tarafından seçilmişti.

İlgini Çekebilir
Anlaşma sağlandı, Ömer Faruk Yurtseven Avrupa'ya döndü! İşte yeni takımı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler