Cedric Bakambu Galatasaray'dan servet istedi

Feride Kara
07.01.2022 - 13:22 | Son Güncellenme: 07.01.2022 - 13:58

Bir dönem Bursaspor forması giyen Bakambu Galatasaray'ın transfer listesine dahil olurken Kongolu sarı-kırmızılılardan yüksek miktarda ücret talep etti.

Cedric Bakambu Galatasaray'dan servet istedi

Galatasaray'ın transfer listesinde olan isimlerden olan Cedric Bakambu'nun Çin Kulübü Beijing Guoan ile sözleşmesi sona erdi. Fanatik'in haberine göre Galatasaray'ın transferinde istekli olduğu Bakambu yıllık 3.5 milyon Euro maaş ve 2.5 milyon Euro imza parası isteyince transfer zora girdi. 

Bakambu Çin'e 40 milyon euro'ya gitti

Bakambu'nın yüksek bir maliyeti nedeniyle transferde geri çekilen Galatasaray'ın yanı sıra Fransa'dan Lille ve İspanya'dan Sevilla ile eski takımı Villarreal'de futbolcuya teklif yaptı. 2015 yılında Villarreal'e 7.5 milyon Euro'ya transfer olan Kongolu futbolcu Bakambu sonrasında ise Çin Kulübü Beijing Guoan'a 40 milyon Euro'ya transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a 22'lik Macar orta saha geliyor
Habere Git

Hocanın beni istemesi lazım

Bakambu geçtiğimiz günlerde transferde İspanya, Fransa ve Türkiye'deki kulüplerle adının anılmasını üzerine "İlişkiler önemli. Gideceğim takımda hocanın beni çok istediğini görmem lazım. Teknik heyetin isteğini bilmem gerekiyor" yorumunu yapmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler