Cedric Bakambu, İspanya'ya transfer oluyor! İşte bonservis bedeli...

Orhan Gülek
01.02.2024 - 17:40 | Son Güncellenme: 01.02.2024 - 17:47

Galatasaray'ın Afrikalı yıldızına İspanya'dan dev teklif! Sarı-kırmızılıların Afrika Kupası'nda mücadele eden forveti Cedric Bakambu'nun Real Betis'e transfer olacağı belirtildi.

Cedric Bakambu, İspanya'ya transfer oluyor! İşte bonservis bedeli...

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de bu sezon da şampiyonluk için mücadele eden Galatasaray'da transfer gelişmesi yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde başarılı oyuncusu Sacha Boey'u Bayern Münih'e 30 milyon Euro rekor bedele satan Cimbom'a bir transfer müjdesi daha geldi. Takımın yıldız oyuncusu İspanya'ya gidiyor. Fanatik'te yer alan habere göre, İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis, Galatasaray'ın forveti Cedric Bakambu'yu kadrosuna kattı! İşte detaylar...

Bakambu'nun bonservis ücreti

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Cedric Bakambui Real Betis'e transfer oluyor. Sarı-kırmızılıların bu transferden 5 milyon Euro'yu bulan bir bonservis ücreti kazanacağı ifade edildi.

İki yıllık sözleşmesi vardı

Galatasaray, Cedric Bakambu ile sezon başında 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Bonservisine 700 bin Euro ödenen 33 yaşındaki forvet, senelik de 1.5 milyon Euro maaş karşılığında Al Nasr SC'den sarı-kırmızılılara transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a 1 haftada 2 milyar TL'lik ödeme!
Habere Git

Kupada devam ediyor

Galatasaray'da Real Betis'e transfer olduğu ifade edilen Cedric Bakambu, ülkesiyle Afrika Kupası'nda mücadele etmeye devam ediyor. 

Bakambu'lu Demokratik Kongo, Afrika Kupası çeyrek finalinde yarın Gine ile karşılaşacak.

Cedric Bakambu'nun istatistikleri

Sezon başında Galatasaray'a transfer olan Cedric Bakambu toplamda 16 maçta süre aldı. Yalnızca 2 mücadeleye ilk 11'de başlayan Bakambu, 2 gollük performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler