Cedric Bakambu'dan kötü haber! Sezonu kapattı...

İsa Kethüda
30.04.2024 - 16:45 | Son Güncellenme: 30.04.2024 - 16:54

Süper Lig takımlarından Galatasaray'dan İspanyol ekibi Real Betis'e transfer olan ve Sevilla maçında sakatlanan Cedric Bakambu'nun sezonu kapattığı öğrenildi.

Cedric Bakambu'dan kötü haber! Sezonu kapattı...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'dan 2 Şubat 2024 tarihinde İspanyol temsilcisi Real Betis'e transfer olan Cedric Bakambu'dan kötü haber geldi.

3-4 ay sahalardan uzak kalacak

İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Sevilla karşılaşmasında sakatlanan Cedric Bakambu'nun, 3-4 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. 

Resmi açıklama

Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapan Real Betis, "Oyuncumuz Cedric Bakambu üzerinde yapılan testler sonucunda, sağ ön rektus kasının tendonunun proksimal seviyesinde bir sakatlık yaşadığı tespit edilmiştir. Dinlenme ve konservatif tedavinin ilk aşamasından sonra, kesin tedavi kararını vermek için yeni bir değerlendirme yapılacaktır" ifadelerine yer verildi. 

Galatasaray, Cedric Bakambu'nun transferi için Real Betis kulübünün Galatasaray'a 5.000.000 Euro garanti ücret ile net 5.050.000 Euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyeceğini açıklamıştı.

5 maç 1 gol

33 yaşındaki oyuncu Real Betis ile 5 maçta sahaya çıktı ve 1 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler