TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile toplantı yaptıklarını açıkladı

Akın Ungan
23.03.2024 - 13:29 | Son Güncellenme: 23.03.2024 - 13:59

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Macaristan - Türkiye maçının ardından UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile Euro 2024 ve Euro 2032 hakkında toplantı yaptıklarını açıkladı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile toplantı yaptıklarını açıkladı

AJANSSPOR HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Takım'ın Budapeşte'de Macaristan ile oynadığı hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin 1-0 mağlup olduğu maç hakkında konuşan Büyükekşi, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile Euro 2024 ve İtalya ile ev sahipliğini üstleneceğimiz Euro 2032 hakkında bir toplantı gerçekleştirdiğini açıkladı.

"Oldukça verimli bir hazırlık maçı yaptık"

Mehmet Büyükekşi, "A Milli Futbol Takımımızı ve Federasyonumuzu çok iyi ağırlayan Macaristan Başbakanı Sayın Viktor Orban'a ve Macaristan Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Sandor Csanyi'ye misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Ülkelerimiz arasında son derece yakın ilişkiler var" ifadelerini kullandı.

Büyükekşi, "2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlık kapsamında oldukça verimli bir hazırlık maçı yaptık. Hazırlıklarımız Avusturya, İtalya ve Polonya gibi ciddi rakiplerle yapacağımız maçlarla devam edecek" dedi.

İlgini Çekebilir
Spor yazarlarından Milli Takım yorumu! "Montella acaba Semih’i hatırlamış mıdır?"
Habere Git

"Ceferin ile olumlu bir toplantı yapmıştık"

Mehmet Büyükekşi, "Sayın Ceferin ile geçtiğimiz hafta İstanbul'da 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ve İtalya ile birlikte ev sahipliği yapacağımız 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili hazırlıklar hakkında olumlu bir toplantı yapmıştık. Bugün de Macaristan ile yaptığımız hazırlık maçımızı birlikte izledik" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler