Aleksander Ceferin'den Pep Guardiola ve Jürgen Klopp'a Eleştiri

İsa Kethüda
25.06.2022 - 14:07 | Son Güncellenme: 25.06.2022 - 15:33

UEFA başkanı Aleksander Ceferin, Premier Ligi takımlarından Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp ve Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola'ya eleştirilerde bulundu.

Aleksander Ceferin'den Pep Guardiola ve Jürgen Klopp'a Eleştiri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp ve Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola'nun maç yoğunluğu eleştirilerine yanıt verdi.

"Aylık 1.000 € kazanan fabrika işçileridir"

Ceferin: "Pep Guardiola ve Jürgen Klopp, maç yoğunluğundan mı şikayetçi? Az maça çıkarsan maaşın da azalır. Şikayet edebilecek kişiler, aylık 1.000 € kazanan fabrika işçileridir" dedi. 

"Süper Lig projesi öldü"

Süper Lig projesine de değinen Ceferin, "Süper Lig projesi öldü çünkü kimse içinde yer almak istemiyor. Sadece üç kişinin herkese kızdığını ve herkesi mahkemeye verdiğini görüyorum ama şimdi bitti" şeklinde konuştu.

 

"Türkiye güçlü bir aday"

Ceferin, 2032'deki Avrupa Futbol Şampiyonası için Türkiye güçlü bir aday" ifadelerini kullandı. 

Jürgen Klopp ve Pep Guardiola maç yoğunluğu hakkında ne demişti?

Jürgen Klopp: "Bulunduğumuz dönemin yoğunluğu nedeniyle elbette rotasyon yapmak zorundayız. Beş değişiklik yaparak kadronuzu sahaya çıkartabiliyorsanız, kadronuzun iyi olduğu anlaşılır. Daha fazlasını yapabilirdik ama bu tamamen ritim ve istikrarla ilgili."

Pep Guardiola: "Böyle bir fikstür yoğunluğu olamaz, bu şekilde devam edemez. Oyuncular artık çöküyorlar."

Senin için hazırladığımız haberler