"Çekişmeli bir gruptayız inşallah çıkarız"

29.09.2017 - 15:14 | Son Güncellenme: 29.09.2017 - 15:14

Atiker Konyaspor'un kaptanlarından Ali Turan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. İşte açıklamaları: 

Avrupa'da İlk galibiyet
"Gerçekten dünkü maç çok önemliydi. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci sezonumuz. Geçen sezon bir puan alabilmiştik. Bu sezon ilk maçta Marsilya karşısında kaybetmiştik ama Guimaraes maçını kazandık. Önemli pozisyonlarımız vardı, üç dört olabilirdi. Tarihimizde ilk kez Avrupa Kupalarında bir galibiyet aldık bu da sevindirici. "

Seyirci önemli katkı verdi
"Geçen sezon son oynadığımız Akhisar maçında seyircili oynamıştık. Baktığımızda ligde 3 maçı seyircisiz oynadık. Dünkü galibiyette onların katkısı vardı. Aldığımız galibiyette çok büyük katkıları var onlara da sizin aracılığınızla teşekkür ederim. Maça konsantre olunca tezahüratları çok duymuyoruz. Maçı tekrardan izleyince gördüm. Önemli bir seyirci grubumuz var, Milli Takım'a ev sahipliği yaptık. Yeni stadımız ile bilikte iyi bir ivme yakaladık. Beş maç ceza aldık iki maç kaldı bunu da atlatır ve seyirci ile oynamaya devam ederiz. "

"Maçları tekrardan izliyorum. Olumlu yada olumsuz hareketlerime bakıyorum."

Çekişmeli bir gruptayız inşallah çıkarız
"Kağıt üzerinde Marsilya favori gözüküyordu ama Salzburg kazandı. Çekişmeli bir gruptayız. İnşallah gruptan çıkarız. Maç maç bakıyoruz. Önümüzde Malatyaspor maçı var. Dönüşünde Galatasaray ile oynuyoruz ardından sahamızda Avrupa Ligi maçımız var. Galip gelirsek büyük bir avantaj yakalayacağız."

Y.Malatyaspor maçı hakkında
"Üst üste maçlara alışmamız lazım. Geçen sene de Avrupa Ligi oynamıştık. Avrupa'daki takımlar haftada üç maç oynuyor. Malatyaspor iyi bir kadroya sahip. Yabancı oyuncuları önemli katkı sağladı. Kazanmak için gidiyoruz bu kapasitemiz var. "

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler