Çekya'da gündem Milan Baros! "Liverpool maçında tekrarlar"

Özgür Koç
24.02.2024 - 15:21 | Son Güncellenme: 24.02.2024 - 15:38

Milan Baros'un Sparta Prag-Galatasaray maçında sarı-kırmızılı taraftarlarla yaşadığı coşkunun yankıları sürerken, Çek ekibinin bu kez Baros'un bir diğer eski takımı olan Liverpool ile eşleşmesi olay oldu.

Çekya'da gündem Milan Baros! "Liverpool maçında tekrarlar"

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off turunda Sparta Prag'a elendi. Çek ekibi tur atlarken, son 16 turunda Liverpool ile eşleşti. Letna Stadı'ndaki maçta akılda kalan görüntülerden biri, sarı-kırmızılıların eski futbolcusu Milan Baros'un Cim Bom taraftarına yumruk şov yaptığı anlardı.

"Keyifli dakikalar geçirdi"

Skorer'in Çek basınından derlediği habere göre;  Milan Baros'un sarı kırmızılılara yumruk şov yaptığı görüntüler, Sparta taraftarlarının hoşuna gitmedi. Galatasaray'ı desteklediğini gizlemeyen eski Çek futbolcunun sarı-kırmızılı taraftarlarla keyifli dakikalar geçirdiği belirtildi.

Baros'un oynadığı takımlar Sparta'nın rakibi oluyor

Sparta Prag'a kurada İngiliz ekibinin çıkması, gözlerin bir kez daha Milan Baros'a çevrilmesine neden oldu. Çek takımının bu sefer de eski milli futbolcunun bir diğer eski takımıyla karşılaşacağına dikkat çekildi. Baros 2002-2005 yılları arasında Premier Lig ekibinin formasını giymişti.

"Liverpool maçında tekrarlar"

Milan Baros'un Galatasaray taraftarlarıyla olan görüntüleri hatırlatılarak 'Baros şimdi belki benzer hareketleri Liverpool maçında da tekrarlar' diye yazıldı. Yıldız isim ülkesinde Banik Ostrava, Mlada Boleslav, Slovan Liberec, Vigantice gibi takımların formasını giymişti.

G.Saray ile şampiyonluk yaşadı, gol kralı oldu

Galatasaray'da 2008-2013 yılları arasında forma giyen Milan Baros, çıktığı 101 Süper Lig maçında 50 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 2008/09 sezonunda gösterdiği performansla dikkat çeken yıldız futbolcu, 31 maçta 20 gol atarak gol kralı olmayı başardı. Baros, 2011-12 sezonunda Galatasaray ile şampiyonluk sevinci de yaşadı.
 

Senin için hazırladığımız haberler