Bodrum FK'da Celal Dumanlı: ''Şampiyonluk anamızın ak sütü kadar helal''

Orhan Gülek
30.05.2024 - 23:11 | Son Güncellenme: 30.05.2024 - 23:22

Son dakika spor haberleri... Bodrum FK'li futbolcu Celal Dumanlı, Sakaryaspor maçı ardından konuştu.

Bodrum FK'da Celal Dumanlı: ''Şampiyonluk anamızın ak sütü kadar helal''

AJANSSPOR-HABER

Trendyol 1. Lig'de Eyüpspor ve Göztepe'nin ardından Süper Lig'e yükselen son takım Bodrumspor oldu. Ege ekibi Adana'da karşılaştığı Sakaryaspor'u uzatmalarda 3-1 yenerek tarihinde ilk defa bu organizasyonda mücadele etme hakkı kazandı.Yeşil siyahlılar ise özlemini dindirmeyi başaramadı.

Bodrum FK'li futbolcu Celal Dumanlı, Sakaryaspor maçı ardından konuştu.

"Başka takım olsa kırılgan olurdu"

Celal Dumanlı, "Bu maç özelinde konuşmak gerekirse inanılmaz olay oldu. 4-5 net pozisyon yakaladık. Başka takım olsa kırılgan olurdu. 120 dakika boyunca direndik ve kazandık.'' dedi. 

"Bu yolda katkım olduysa ne mutlu bana"

Çok mutlu olduklarını dile getiren Celal, ''Bu şampiyonluk bizim anamızın ak sütü gibi helal. Gol atmak güzel bir şey. Forvetin ödülü her zaman goldür. Şu anda buraya gelirken bir yoldaydık. Bu yolda katkım olduysa ne mutlu bana. Yolun sonunda mutlu olan taraf biz olduk, mutluyuz." ifadelerini kullandı. 

Süleyman Özdamar: "Artık imkansız diye bir şey yok"

Süleyman Özdamar ise "Arkadaşlarımın ayağına sağlık. Biz çok büyük bir aileyiz. İmkansız diyorlardı bizim için. Biz imkansızı ortadan kaldırdık. Artık imkansız diye bir şey yok. Neler yapabileceğimizi gösterdik." dedi.

Ali Aytemur: "Buraya gelirken birçok arkadaşımız fedakarlık yaptı"

Ali Aytemur ise, "Açıkçası bizim için tesadüf değil. Geçen sene de bunun sinyalini vermiştik ama bu sefer başardık. Tüm takımla birçok zorluğu aştık. Buraya gelirken birçok arkadaşımız fedakarlık yaptı. Çok mutlu ve gururluyuz. İsmet Hoca için çok bir şey söylemeye gerek yok. O bizim için bir baba. Bizi bir araya getiren birinci kişi. İyi varlar." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler