Celal Kolot flaş açıklamalar yaptı! Şampiyonluk, Talisca, Vagner Love, Arda...

15.03.2018 - 15:26 | Son Güncellenme: 15.03.2018 - 15:26

Celal Kolot flaş açıklamalar yaptı! Şampiyonluk, Talisca, Vagner Love, Arda...

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Celal Kolot, dün oynanan Bayern Münih maçı özelinde Beşiktaş son dönemdeki durumunu ve şampiyonluk şansını değerlendirdi. Celal Kolot ayrıca Talisca, Vagner Love ve Arda Turan hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. 

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç'e konuşan Kolot şunları ifade etti 

'Şenol Güneş rotasyona giderek doğruyu yaptı'

"Bence Şenol Güneş rotasyona giderek doğruyu yaptı. Seviyemiz zaten bu kadar. Her sene Şampiyonlar Ligi'nde ilk sekiz giren takımlar hemen hemen aynı takımlar. Bütçeleri belli. Beşiktaş ise Türkye'nin en iyisi. Şampiyonlar Ligi'nde yer alabilmek için bu sezon lig ve yeniden şampiyonluk önemli"

"Beşiktaş seyirci kendini maç öncesinden, stadyuma yürüyüşten belli etti. Beşiktaş'ın artık o gün bir Avrupa Kupası maçı olduğunu rahatlıkla anlayabiliyorsunuz"

'Beşiktaş'ın Başakşehir maçında...'

"Beşiktaş'ın Başakşehir karşısında normal futbolunu oynaması lazım. Bana göre Fenerbahçe-Galatasaray maçını Fenerbahçe kazanacak ve belki de Beşiktaş lider olacak ve kalan haftalarda burayı bırakacağını sanmıyorum"

'Beşiktaş bana göre 10-15 puan fark atması lazımdı'

"Geçen sezonki Beşiktaş çok daha iyi bir takımdı. Bu sene maalesef o Beşiktaş'ı göremedik. Beşiktaş bana göre 10-15 puan fark atması lazımdı. Şampiyonlar Ligi bitti tamamen lige konsantre olacak takım ve şampiyon olacağına inanıyorum"

'Beşiktaş Cenk Tosun'dan gelen para ile Talisca'yı almalıydı'

"Ben daha önceki bağlantılarda da söyledim. Cenk Tosun'dan gelen para ile Talisca alınmalıydı. Şimdi Brezilya Milli Takımı'na çağrıldı ve Dünya Kupasına giderse alamazsınız. Zaten Benfica bunu bekliyordu. Böyle oyuncu Türkiye'ye gelmedi. Demba Ba 13 milyon gibi bir paraya satıldı Talisca her anlamda o parayı çıkartır. "

'Vagner Love'ın bir bastonu yok'

"Beşiktaş'ın 4 milyon Euro bedelle Vagner Love'ı alması hataydı zaten sahada da görüyoruz bir bastonu yok"

'Tolgay bile 10-15 milyon Euro ediyorsa Oğuzhan...'

"Bana göre sezon başından beri Oğuzhan'ın aldığı şansı Tolgay almış olsaydı şimdi daha formda alırdı. Tolgay çok uygun fiyata alındı çok iyi fiyata satılabilir. Oğuzhan bir türlü kendini geliştiremedi. Tolgay bile 10-15 milyon Euro ediyorsa Oğuzhan yine aynı paraları edebilirdi.

'Arda Turan Başakşehir'de kalmayacak'

"Arda ile dün görüşme imkanım oldu. Arda bu hafta oynamayacak sakatlığı var. Anladığım kadarıyla Başakşehir'de kalacak gibi gözükmüyor. Ben öyle hissettim. Arda Turan kafasını çok değiştirmiş. Avrupalı gibi düşünüyor. Evlendi kendisini tebrik ediyorum"

'Fenerbahçe derbide ağır favori'

"İstatistikler zaten Fenerbahçe'ye yakın ayrıca berabere kalsa bile şampiyonluk yolunda geride kalacak. Aykut Kocaman'ın taktiği hele kendi sahasındaki derbi maçlara uyuyor ben ağır favori görüyorum Fenerbahçe'yi"

Senin için hazırladığımız haberler