Celal Kolot'tan flaş Talisca açıklaması! 'En az 60 milyon Euro'ya satılır...'

10.04.2018 - 16:52 | Son Güncellenme: 10.04.2018 - 16:52

Celal Kolot'tan flaş Talisca açıklaması! 'En az 60 milyon Euro'ya satılır...'

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Celal Kolot, siyah-beyazlı takımın son durumu ve Talisca transfer hakkında konuştu. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Kolot şunları ifade etti

'Beşiktaş'ın buradan şampiyonluğu kaçırmaması lazım'

"Beşiktaş'ın sadece deplasmanda olması itibariyle Galatasaray maçı zor orada puan kaybedebilir. Diğer maçları Beşiktaş'ın kayıpsız geçeceğini umuyorum. Beşiktaş aslında daha önce farkı açması lazımdı. Beşiktaş'ın buradan şampiyonluğu kaçırmaması lazım. "

'Talisca'dan yeni bir stadyum parası gelebilir'

"Beşiktaş için çok önemli yaşlı bir kadro var ve Muhtemelen Talisca'sız olacak. 31 Mayıs tarihine çok az zaman kaldı. Talisca'nın 21 Milyon euro bedeli var Beşiktaş alamazsa Benfica istediği takıma satabilir. Hem genç hem de ciddi bir bedel kazandırabilir. Yeni bir stadyum parası kadar para gelebilir."

 

'Talisca en az 60 milyon Euro eder yaz dönemi...'

"Beşiktaş 21 milyon Euro bedele Talisca'yı alıp yaz döneminde verdiğinin 3 mislini alabilecek bir futbolcu. Bana göre 60 milyon bedelle satabilir. En az bu değer olur. Bu futbolcu Avrupa'da çok iş yapacak bir futbolcu. Ajax, Porto vs. olsun sol bek yada defansif orta saha oyuncuları için bile 40-50 milyon pound gibi değerlerden açııyor piyasayı"

'Vagner Love hiçbir Beşiktaşlı'nın formasını bile almak istemediği bir oyuncu'

"Geçen sezon Mandzukic'in 12 milyon gibi serbest kalma bedeli vardı. Gelirse çok iyi bir transfer olur. Mario Gomez ve Cenk Tosun'dan sonra çok iyi bir transfer olur. Başkanın zaten Demba Ba açıklaması yanlış, zamanlaması da yanlıştı zaten diğer kulüplerde cevap verdi. Vagner Love hiçbir Beşiktaşlı'nın formasını bile almak istemediği bir oyuncu. Boşu boşuna parası gitti Beşiktaş'ın. Üstüne para koyup Talisca'yı alabilirdi."

'Şenol Güneş elindeki bu Beşiktaş takımını bırakıp Trabzonspor'a gelmez'

"Trabzonspor ve Şenol Güneş gelişmesi, önümüzdeki iki sene içinde olmayacak bir durum. Şenol Güneş elindeki bu Beşiktaş takımını bırakıp Trabzonspor'a gelmez. Ahmet Ağaoğlu'nun politikası da Sosa, Burak gibi maliyetli olan oyuncuları göndermek gibi gözüküyor. Böyle bir durum sadece kandırmaca olur"

Senin için hazırladığımız haberler