Celalettin Çakıcı açıkladı! Jahovic ve Eto'o transferinde Demba Ba gerçeği!

16.02.2018 - 14:15 | Son Güncellenme: 16.02.2018 - 14:15

Celalettin Çakıcı açıkladı! Jahovic ve Eto'o transferinde Demba Ba gerçeği!

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Celalettin Çakıcı'dan Beşiktaş maçı öncesinde flaş açıklamalarda geldi.

Çakıcı, Samuel Eto'o ve Adis Jahovic transferiyle ilgili bilenmeyenleri de ilk kez anlattı.

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Celalettin Çakıcı, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte detaylar...

Muhammet Yürükuslu kardeşime Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine Rabbim sabırlar versin. Fakat hayat devam ediyor. Bugün zorlu bir Beşiktaş maçımız var. Takımda moraller yüksek, her ne kadar Alanyaspor karşılaşmasında oyun olarak göze hoş gelen futbol olmasa da hedefe ulaştık. Son 30 dakikalık bölümde 10 kişi kalmamıza rağmen futbolcularımız mücadeleyi bırakmadı. Bugün de oyuncu arkadaşlarımız mücadelelerini sahaya yansıtacaklardır.

İnce eleyip sık dokuduk!

Devre arasında 6 tane transferimiz oldu. Ara transfer döneminde ince eleyip sık dokuduk. Her ne kadar yapılan transferlerde ben ön planda olsam da tüm yönetim birlikte bu transferleri gerçekleştirdik. Transferde bazen tecrübe gerekiyor. Biz ilk dönemi yanılgıyla geçirdiğimizi düşünerek devre arasında daha tempinkinli davrandık.

Jahovic ve Eto'o'nun transfer süreci

Demba Ba'yla ilgilenirken; Demba Ba'nın Göztepe'yi tercih edeceğini öğrenmemizin ardından; Jahovic için girişimde bulunduk, bu transferi sonuçlandırdık. Eto'o ile de görüştük ve yıldız oyuncuyu takımımıza kazandırdık.

Çakıcı, ikinci yarıdan umutlu

Yapılan transferlerin ardından; teknik heyetin güzel düşüncelerini aldığımız için mutluyuz. Düşüncem; ikinci yarıda üst sıralara tırmanacağız. Futbol şansının da yanımızda olması lazım.

Eto'o için övgü dolu sözler

Eto'o ile bire bir temas sağladığım için şunu söyleyebilirim. Eto'o sıcak kanlı, mütevazi ve önemli bir karakter. Saha içerisinden ziyade saha dışında da Konyaspor'a çok şeyler katacaktır. Jahovic 1.5 sezonda 50'ye yakın gol attı. Takım içerisinde huzur var. Bizi mutlu eden bu tablo. İkisi bir arada oynar mı, oynamaz mı? Buna Mehmet Özdilek Hocam karar verecektir.

Beşiktaş maçında hedef 3 puan

Bizim ikinci yarıda başlangıçta fikstürümüz biraz zordu. Bunun içerisinde Türkiye Kupası maçları da vardı. Rotasyon yaptık ve tüm arkadaşlarımızın performansını gördük. İkinci yarıda 4 maçta; 5 puan topladık, bu akşam rakip Beşiktaş. Bu sezon derbi maçı kaybetmeyen bir takım olarak amacımız Beşiktaş karşılaşmasında 3 puana ulaşmak.

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler