Celil Yüksel'den Fenerbahçe mağlubiyeti yorumu

Orhan Gülek
08.03.2026 - 23:32 | Son Güncellenme: 08.03.2026 - 23:34

Samsunspor forması giyen Celil Yüksel, 3-2 mağlup oldukları Fenerbahçe maçının ardından konuştu.

Celil Yüksel'den Fenerbahçe mağlubiyeti yorumu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe sahasında karşı karşıya geldiği Samsunspor'u 3-2 mağlup etti. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golleri Matteo Guendouzi, Dorgeles Nene ve Sidiki Cherif kaydetti. Samsunspor'un golleri ise Marius Mouandilmadji'den (2) geldi. Fenerbahçe bu galibiyetle 57 puana yükselirken, Samsunspor ise 32 puanda kaldı.

Samsunspor forması giyen Celil Yüksel, Fenerbahçe maçının ardından konuştu.

Üzgünüz. Herkes hata yapabilir, keşke olmasaydı

Deneyimli orta saha, "Genelde hakem konularına girmek istemiyorum. Bence futbol saha içinde güzel. Fotoğrafları ben de gördüm. Üzgünüz. Herkes hata yapabilir, keşke olmasaydı. Çok mücadele vermiştik, en çok buna üzülüyorum." ifadelerini kullandı.

Eksiklerini çok iyi çalışmıştık

Celil, "Buraya kazanmaya gelmiştik, beraberlik bizi mutlu etmeyecekti. Fenerbahçe gibi büyük bir camia ile oynadık; bunun bilincindeydik. Eksiklerini çok iyi çalışmıştık. Zaman zaman sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Kaybettiğimiz için tabi ki mutsuzuz, çok üzgünüz; çünkü çok iyi mücadele verdik." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler