Celta Vigo, Okay Yokuşlu'nun bonservis bedelini belirledi

07.08.2021 - 01:06 | Son Güncellenme: 07.08.2021 - 01:14

Son dakika transfer haberleri... Celta Vigo, milli futbolcu Okay Yokuşlu'yu transfer etmek isteyen ekiplere son fiyat talebini iletti. İşte detaylar...

Celta Vigo, Okay Yokuşlu'nun bonservis bedelini belirledi

AJANSSPOR - HABER

 

İngiltere Premier Lig'de West Bromwich Albion'un formasını 6 aylığına giyen Okay Yokuşlu, Diagne'yle beraber değerine değer kattı. Milli futbolcuyu transfer etmek isteyen iki İngiliz ekibi Celta Vigo'nun kapısını çaldı. Daha önce West Bromwich'te Okay'ın bonservisini almak istiyordu. Ancak, fiyatı yüksek bulan ekip bu transferden vazgeçmişti. Celta Vigo yönetimi, 27 yaşındaki orta sahayı elden çıkarmak için ilk fiyat talebinden daha düşük bir rakam istedi. 

Aldıkları fiyata verecekler

İspanya'da yayın yapan Todofichajes sitesindeki haberde, Celta Vigo'nun Wolverhampton ve Watford'dan 6 milyon Euro talep ettiği iddia edildi. Daha önce çift haneli bonservis bedeli talep eden Galiçya ekibi, Okay'ı elden çıkarmak adına 6 milyon Euro'ya kadar indi. Vigo, 2018'de Okay'ı 6 milyon Euro karşılığında Trabzonspor'dan transfer etmişti.

Okay Yokuşlu'nun istatistikleri

Önceki sezonun 6 ayını İspanya'da, 6 ayını İngiltere'de geçiren Okay Yokuşlu, totalde 33 maça çıkarken 1 kez asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre, milli futbolcunun güncel piyasa değeri 7.5 milyon Euro. Bu rakam, West Bromwich macerasından önce 4 milyon Euro civarındaydı.

Senin için hazırladığımız haberler