Celta Vigo Sportif Direktörü Marco Garces: "Kerem Aktürkoğlu harika bir oyuncu"

18.10.2024 - 20:11 | Son Güncellenme: 18.10.2024 - 20:23

La Liga ekiplerinden Celta Vigo'da sportif direktörlük yapan Marco Gares, Los Angeles FC'de çalıştığı dönem Kerem Aktürkoğlu'nu transfer etmek istediğini söyledi.

Celta Vigo Sportif Direktörü Marco Garces: "Kerem Aktürkoğlu harika bir oyuncu"

AJANSSPOR HABER

Celta Vigo Sportif Direktörü Marco Garces, Los Angeles FC'de çalıştığı dönemde Galatasaray’dan Kerem Aktürkoğlu’nu izlediğini ve transfer etmek istediğini açıkladı.

Celta Vigo Sportif Direktörü Marco Garces, S Sport’tan Orkun Çolakoğlu'na özel röportaj vererek, Los Angeles FC'de çalıştığı sırada; o dönem Galatasaray’da forma giyen Kerem Aktürkoğlu’nu çok beğendiğini ve takımın kadrosuna katmak istediğini söyledi.

Marco Gares: "Los Angeles FC'de Alman bir teknik direktörümüz vardı. Amerikalı fakat Alman asıllı, ismi Steve Cherundolo ve Almanya'da uzun süre çalışmış. Türk oyuncuları her zaman dikkatle izlerdi çünkü Almanya'da üst seviyelerde oynayan birçok Türk oyuncu var" dedi.

O dönem Galatasaray'ın birçok maçını izlediğini söyleyen Garces, "Rashica'yı izliyorduk ve o sırada 'Bu Aktürkoğlu gerçekten iyiymiş!' diye düşünmüştüm. Sonra onu transfer etmeyi denedik ama çok pahalı geldi. Ancak gözüm hep onun üzerinde. Harika bir oyuncu. Şimdi Portekiz'de ve onu izlemeye devam edeceğim. Aman Tanrım, harika bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Manchester United peşine düştü

Sports Digitale'in haberine göre Premier Lig devi Manchester United, Kerem Aktürkoğlu'nun oynadığı mücadeleler için gözlemci ekip göndermeye başladı ve 25 yaşındaki sol kanat oyuncusunu takibe aldı.

5 maçta 6 gol katkısı

Benfica'ya transfer olmasının ardından 2'si Şampiyonlar Ligi olmak üzere Lizbon ekibi ile 5 maça çıkan sol kanat oyuncusu, sahada yer aldığı mücadelelerde 4 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Bizim Çocuklar'ın Uluslar Ligi'nde İzlanda'ya karşı iç sahada oynadığı mücadelede 3 gol atan Kerem, deplasmanda oynanan maçta 1 gol 1 asistlik performans göstererek dikkatleri üzerine çekmeyi ve sıkça adından söz ettirmeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler