İskoç devi Celtic'ten Filistin'e destek!

Burak Alaca
07.10.2023 - 21:03 | Son Güncellenme: 07.10.2023 - 21:11

İskoçya Ligi'nde Celtic ve Kilmarnock'u karşı karşıya getiren maçta ev sahibi Celtic'in taraftarları Filistin'e destek pankartları açtı. İşte detaylar...

İskoç devi Celtic'ten Filistin'e destek!

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Filistin ve İsrail arasındaki savaş'ın etkileri her yerde hissedilirken, futbol dünyası da savaşa dikkat çekti. Celtic'in İskoçya Ligi'nde Kilmarnock'u evinde 3-1 yendiği kaşılaşmada ev sahibi taraftarlar, tribünde "Özgür Filistin" pankartları ve Filistin bayrağı açtı. 

Filistin'e destek verildi

Celtic taraftarları, Filistin ve İsrail arasındaki savaş devam ederken Filistin'e destek pankartları açtı. İskoç taraftarlar üzerlerinde "Özgür Filistin" ve "Direnişin zaferi" yazılı afişlerle Filistin'e destek verdi. 

"Kudüs, Filistin'in başkentidir!"

İskoç ekibi Celtic'in taraftarları 10 Aralık 2017 tarihinde oynadıkları Hibernian mücadelesinde de Filistin'e destek pankartı açmıştı. Celtic taraftarları üzerinde "Kudüs, Filistin'in başkentidir!" yazılı pankartla Filistin'in yanında olmuştu. 

İlgini Çekebilir
Dünya Kupası'nda özgür Filistin yayın kestirdi!
Habere Git

Monarşi karşısı pankartlar açılmıştı

Celtic taraftarları daha önce de geçen yıl Şampiyonlar Ligi'ndeki Shakthar Donetsk maçında siyasi bir pankart açmıştı. Monarşi karşıtı pankartlarla tribünleri dolduran İskoç taraftarlar, UEFA'nın kulübe ceza vermesine sebep olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler