Celtics'in şampiyonluk kutlamasına Ray Allen davet edilmedi!

21.03.2017 - 10:06 | Son Güncellenme: 21.03.2017 - 10:06

NBA'de son olarak 2008 yılında ezeli rakipleri Los Angeles Lakers'ı yenerek şampiyon olmayı başaran Boston Celtics, 2000'li yılların ilk Big Three akımlarından birini başlatmışlardı.

Kadrolarında Ray Allen, Paul Pierce ve Kevin Garnett'le beraber şampiyon olmayı başaran bu takımda oyun kurucu Rajon Rondo'nun da başarılardaki payı büyüktü.

Şimdilerde Chicago Bulls'ta forma giyen Rajon Rondo, 2008 yılında şampiyonluk yaşadığı arkadaşlarıyla bir kutlama düzenleyeceklerini, ancak Ray Allen'ı davet etmeyeceğini belirtti. Rondo, "Bizimkilerden çoğu kişiye söyledim, şimdilik kimseden olumsuz yanıt almadım. Ray Allen konusu biraz uzun. Şöyle ki biz o yıllarda Miami Heat ile büyük bir savaş içindeydik ve o düşmana gitmeyi tercih etti. Düşman için bizi bıraktı. Kanının yeşil akmadığını anladım" ifadelerini kullandı.

NBA'de 17 yıl boyunca forma giyen Ray Allen, 2012 yılında radikal bir kararla Boston Celtics'ten ayrılıp LeBron James'li Miami Heat'e geçmişti. Ray Allen 2008'de Boston Celtics'le yaşadığı şampiyonluktan sonra 2013 yılında Miami Heat'le de şampiyonluk yaşamıştı.

EREN TUNCAY / AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler