Cem Bölükbaşı, Barcelona'daki testlerden çekildi
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Formula 2 pilotu Cem Bölükbaşı, Suudi Arabistan'daki kazadan sonra devam eden ağrıları nedeniyle Barcelona'daki testlerden çekildiğini Instagram'dan açıkladı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Formula 2'de Charouz Racing takımında yarışlara katılan Cem Bölükbaşı, Barcelona'da yapılan test sürüşlerinden çekildiğini açıkladı.
Instagram hesabının hikaye bölümünde takipçilerine bilgi veren Cem Bölükbaşı şunları kaydetti: "Dün sırtımda oluşan ani ve sert bir ağrı sebebiyle test sürüşüne devam edemedim. Bugün hemen istanbul'a geldik. Cidde'deki kazadan kalma bir sıkıntının olabileceği söyleniyor. O yüzden şimdi tedavi için İstanbul'dayım."
Sezonun ilk yarışını 15. sırada tamamlayan Cem Bölükbaşı, Suudi Arabistan Grand Prix'sinin ilk antrenman seansında yaptığı kaza nedeniyle yarışa katılamamıştı.

Formula 2'de Bahreyn ve Suudi Arabistan'ın ardından sezonun üçüncü yarışı 22-24 Nisan tarihleri arasında İtalya'da devam edecek.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

Ertuğrul Doğan: "Beşiktaş'ı yeneriz!"

VİDEO | Arda Güler'den Sevilla'ya inanılmaz gol!

Tomas Chory, Fenerbahçe maçında yok!

Nuri Şahin: "Ben hiçbir zaman saygısızlık yapmam"

Bakanlıktan RAMS Park açıklaması! Statta yapısal sorun var mı?

Başakşehir 2-1 Gaziantep FK | Gaziantep FK’yı Umut Güneş yıktı

Real Madrid-Sevilla: 4-1 (Maç sonucu-yazılı özet)

Dusan Alimpijevic: “Fizyoterapistleri tebrik ediyorum”

Lazio fırtınası sürüyor: Juventus'u 3 golle geçtiler!

İstanbul'daki sel felaketinde kullanılamaz hale gelen Ayazağa Atatürk Stadı yıkılıyor

Ali Çamlı’dan Selçuk Şahin’e olay sözler: “Aklını başına al!”

Fenerbahçe açıkladı: Marco Asensio ameliyat masasına yatıyor!

Trabzonspor'da Mustafa Eskihellaç şoku! Beşiktaş maçında...

(YAZILI ÖZET) Beşiktaş - Galatasaray MCT Technic Maç Sonucu: 83-80

Kocaelispor-Göztepe: 1-2 (Maç sonucu-yazılı özet)
