Cem Bölükbaşı ve babasına ceza verildi! O sözlere garajda tepki...

Orhan Gülek
12.06.2022 - 17:47 | Son Güncellenme: 12.06.2022 - 21:30

Formula 2'de kazaya karışan ve rakibi Roy Nissany'in küfürlerine maruz kalan milli sporcumuz Cem Bölükbaşı'nın babası Yavuz Bölükbaşı, yarış sonrası rakip takımın garajında gerginlik yaşadığı ortaya çıktı

Cem Bölükbaşı ve babasına ceza verildi! O sözlere garajda tepki...

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Formula 2’de Charouz Racing System pilotu Cem Bölükbaşı, Azerbaycan Grand Prix’sinde Roy Nissany’nin virajdaki agresif sürüşü nedeniyle yarış dışı kaldı.

Cem Bölükbaşı’na çarpan pilot üste çıkmaya çalıştı!

Cem Bölükbaşı’nın yarış dışı kalmasına kontrolsüz sürüşü nedeni olan Roy Nissany ise suçunu kabul etmeyip üste çıkmaya çalıştı! Kaza sonrasında takım telsizinden konuşan Nissany’nin küfürleri biplenirken, Cem için “Pistte bir aptal var” dedi. Cem ise kaza sonrasında takım telsizinden “Bana vuran o” derken takım garajına geldiğinde de üzgün görüntüsü ekranlara yansıdı.

Cem Bölükbaşı'nın babası rakip takımın garajına gitti

Yaşanan olay sonrası Cem Bölükbaşı'nın babası Yavuz Bölükbaşı ve menajeri Temuçin Ünalp yarıştan sonra Dams'ın garajına gittiği ve Nissany'nin antrenörü ile aralarında ufak çaplı bir gerginlik yaşadığı ortaya çıktı.

İlgini Çekebilir
Ferrari yolda kaldı, Red Bull uçtu
Habere Git

Cem'e 5000€ ceza, babasına padoğa girememe cezası

Olay sonrasında Cem Bölükbaşı’nın babası, Roy Nissany ve İsrailli pilotun antrenörü ile yaşadığı tartışma nedeniyle bir sonraki F2 yarışından ihraç edilirken, Cem Bölükbaşı’na da 5 bin avro para cezası verildi.

Senin için hazırladığımız haberler