Son Dakika... TRT Spor'un Spor Manşet Yorumcusu Cem Dizdar Ayrıldı

İsa Kethüda
31.07.2023 - 17:34 | Son Güncellenme: 31.07.2023 - 17:38

Yıllardır TRT Spor'da yayımlanan ve Serkan Yetkin'in sunduğu Spor Manşet programında yorumculuk yapan ünlü gazeteci Cem Dizdar, kanalla yollarını ayırdı. İşte nedenleri...

Son Dakika... TRT Spor'un Spor Manşet Yorumcusu Cem Dizdar Ayrıldı

AJANSSPOR-HABER

Futbolda 2023-24 sezonu önümüzdeki hafta başlayacak. Avrupa kupalarında sahaya inen Fenerbahçe, Galatasaray, Beşitaş ve Adana Demirspor resmi maçlara başlamıştı. Trendyol Süper Lig ile birlikte diğer takımlar da siftahı yapacak. Kulüplerde olduğu kadar futbol medyasında da önemli gelişmeler yaşanıyor.

Transferde iki büyük damga vurdu

Kulüpler, yaz transfer döneminde çok yoğun şekilde transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın sezona damga vurması beklenen transferlerine Beşiktaş ve Trabzonspor da karşılık vermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Cem Dizdar TRT Spor'dan ayrıldı

Futbol kulüplerinde olduğu gibi futbol medyasında da transferler veya ayrılıklar söz konusu. Bunlardan biri de TRT Spor'da gerçekleşti. Yıllardır Serkan Yetkin'in moderatörlüğünde "Spor Manşet" programında yorumculuk yapan ünlü gazeteci Cem Dizdar ayrıldı. Dizdar, ekonomik koşullarda yönetimle anlaşamadığı için yollarını ayırdığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'a Nijeryalı forvet! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Altyapı ve borçları gündemden düşürmedi

Yorumlarıyla sık sık sosyal medyada trend topic olan ve viral videolara konu olan gazeteci Cem Dizdar, hemen hemen her programda altyapıya verilmeyen değer ve büyük borç yüküne rağmen yapılan transfer harcamalarına yönelik eleştiriler yaptı. İzleycilerden gelen tepkilere rağmen Dizdar, tutumunda değişiklik yapmadı ve ısrarla aynı noktalara parmak basmaya devam etti. TRT Spor'un da Dizdar'ın ayrılığı sonrası yeni bir yorumcu için arayışa başladığı da gelen haberler arasında.

Gazeteci Cem Dizdar kimdir?

Cem Dizdar, 19 Ocak 1965'te Samsun'da dünyaya geldi. 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Bölümü'nü yarıda bırakan Dizdar, İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü'ne girerek, buradan mezun oldu. Gençliğinde amatör seviyede futbol da oynayan Dizdar, yıllarca yazıişlerinde yer aldığı Milliyet gazetesinden emekli oldu. 

Fanatik gazetesinde futbol köşe yazarlığı yapan Dizdar, TRT Spor'da da Spor Manşet programında yorumculuk yaptı. Dizdar, aynı kanalda Levent Özçelik'in moderatörlüğündeki Futbol Aklı programında da yorumcu olarak yer aldı.

İlgini Çekebilir
Koç'tan Yenigün açıklaması: "Sözlerim maksadını aştı"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler