Galatasaray'da Cem Kınay, Burak Elmas'ın Başkan Adayı Olabileceğini Söyledi

Akın Ungan
17.05.2022 - 23:38 | Son Güncellenme: 17.05.2022 - 23:50

Galatasaray'ın eski yönetim kurulu üyesi Dr. Cem Kınay, 11 Haziran'daki seçimde Burak Elmas'ın fikrini değiştirip, aday olabileceğini söyledi. İşte detaylar.

Galatasaray'da Cem Kınay, Burak Elmas'ın Başkan Adayı Olabileceğini Söyledi

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın eski yönetim kurulu üyesi Dr. Cem Kınay, Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuğu oldu. Kınay, önceki gün 11 Haziran'daki seçimde aday olmayacağını açıklayan Burak Elmas'ın fikrini değiştirip, aday olabileceğini söyledi.

"Dursun Özbek'i anlamak mümkün değil"

Dr. Cem Kınay şu ifadeleri kullandı: "Dursun Özbek'i anlamak mümkün değil. Galatasaray'da yöneticilik yaptı, başkanlık yaptı, dolayısıyla tecrübeli; fakat daha önce yaşadığı seçim mağlubiyeti onu tedirgin ediyor. Dursun Özbek niyetliyse, 'tek aday olacağım' demesine anlam veremiyorum."

"Pek sevilen bir başkan değildi"

"Gerçekten kendine güveniyor ve başkan olmak istiyorsa çıksın aday olsun, diğer adaylara karışmadan. Dursun Özbek'in aday olması konusunda ciddi bir taktik savaşı var. Bir grup var aday olmasını isteyen. 3 sene önce gönderilmek isteniyordu, pek sevilen bir başkan değildi."

"Fikrini değiştirebilir"

"Cumaya kadar her şey olabilir. Burak Elmas aday olmayacağını söylüyor; ama o da Cumaya kadar fikrini değiştirebilir. Herşey olabilir bu ortamda..."

"Torrent bazı hassasiyetlere sahip değil"

"Arda Turan son maçta oynatılmadığı için kırılmış. Haklı. Arda'nın sevmediğmiz yanları olabilir; ama son derece pozitif ve iyi bir Galatasaraylı'dır. Torrent bazı hassasiyetlere sahip değil. Burak Elmas Torrent'e görev vermeden önce, keşke Galatasaray Müzesi'ni gezdirseydi. Belki o zaman Galatasaray hassasiyetlerini anlardı."

Cem Kınay kimdir?

Eski Galatasaray yönetim kurulu üyesi Cem Kınay, 1958 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 1958-1969 arsında Aşkale/Erzurum, Diyarbakır ve Ağrı’da yaşayan Cem Kinay Ağrı Alpaslan İlkokulu’ndan mezun oldu.

1969-1977 Avusturya Lisesinde okudu ve mezun oldu. 1977-2004 Viyana’da Viyana Üniversitesi Tip Fakültesi’nde okudu ve mezun oldu.

2006’da Avusturya Cumhurbaşkanı tarafından “Avusturya Devlet Nişanı” gibi birbirinden önemli ve değerli ödüllerle onurlandırıldı. 1997’de Avusturya’nın önemli ekonomi dergisi “Trend Magazine” tarafından “Yılın Adamı” olarak seçildi.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek ve Metin Öztürk birleşme kararı aldı!
Habere Git

Dr. Cem Kınay, Avusturya, Türkiye, Yunanistan, İspanya, Mısır, Tunus ve Bulgaristan’ başta olmak üzere birçok ülkede Turizm faaliyeti yürütmektedir.

Senin için hazırladığımız haberler