Cem Kınay: 'Galatasaray'ın kültürünü gösteren bir sahne'

24.12.2018 - 18:20 | Son Güncellenme: 24.12.2018 - 18:51

Cem Kınay: 'Galatasaray'ın kültürünü gösteren bir sahne'

Galatasaray'ın eski yönetim kurulu üyesi Cem Kınay, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Cem Kınay'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

 

Derbi herkese göre sürpriz oldu ama Galatasaray için sürpriz değil. 'Galatasaray'ın Aslanları' Fenerbahçe'yi sahadan sildiler ve önemli bir galibiyet aldılar. Bu derbi maçları farklı bir atmosferde oynanıyor.

Benim yöneticiliğim zamanımda Galatasaray 6 kişi ile Fenerbahçe'yi yenmişti.

Aslında hem Fatih Terim'in hem de Mustafa Kapı'nın yanaklarından öpmek lazım. Galatasaray'da tarihi bir gün.

Ozan Kabak, Mustafa Kapı oyuna girsin diye topu taca attı. İşte bu Galatasaray'ın kültürünü gösteren bir sahne. Bu sahneler Galatasaray'ı diğer takımlardan ayıracaktır. Böyle genç çocukları sahaya sürdüğü zaman Galatasaraylılar mutlu olacaktır. 

Mustafa Kapı'nın konuşması da çok güzeldi. Galatasaray sakatlık ve cezalı oyuncuların fazla olduğu dönemi mümkün olduğunca az hasarla atlattı. Galatasaray taraftarları rahat olsun, transfer yapılacaktır.

Bildiğim şeyler var ama isim vermem doğru olmaz. Bazı oyuncularla anlaşıldı. Ben gece 12'de Fatih Terim ile konuştum, Florya'da transferleri çalışıyordu. Böyle bir Galatasaray'ın başarılı olmaması mümkün mü?

Senin için hazırladığımız haberler