Cem Kınay'dan çarpıcı açıklamalar! Arda Turan, Ergin Ataman, Dursun Özbek...

22.02.2018 - 16:32 | Son Güncellenme: 22.02.2018 - 16:32

Bir dönem Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu üyeliği yapan Dr. Cem Kınay, Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programına özel açıklamalar yaptı. Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Cem Kınay çarpıcı ifadeler kullandı. İşte o açıklamalar:

'Önümüzdeki haftalarda da zirvedeki takımlar puan kaybedecektir'

"Mağlubiyet unutuldu. Bursaspor maçına konsantre olmak lazım. Bu sezon lig zor. Güçlü takımlar var ve herkes birbirini yenebiliyor. Önümüzdeki haftalarda da zirvedeki takımlar puan kaybedecektir. Bursaspor yararlı aslan gibi iyi oynuyor ama kazanamadılar. Onlarda Galatasaray'a karşı kazanmak için çıkacaktır. Fakat iç sahada Galatasaray'ın farklı bir gücü oluyor. Yener bey çok iyi bir doktor. Gomis için bütün bu incelemeleri daha önce yapmıştı. Ortada büyük bir sıkıntı yok. Üzücü bir görüntü oldu ama yanlış bir iş olmaz. Hoca uygun görürse ilk 11'de oynar ve golleri atmaya devam eder"

'Galatasaray, Ergin hoca liderliğinde Avrupa Şampiyonu olmuş bir takım. Şimdi...'

"Basketbol'da sıkıntılar var. Bunu gördük, uyardık ama bir sonuç alınmadı. Galatasaray, Ergin hoca liderliğinde Avrupa Şampiyonu olmuş bir takım. Bakın Ergin hoca ile Anadolu Efes kısa sürede kupayı kazandı ama Galatasaray kupaya bile kalamadı. Basketbol çok önemli Galatasaray için. Galatasaray son beş senede yatırımlar yaptı. Uzun süre sonra Lig şampiyonu oldu ardından Avrupa şampiyonu oldu. Şimdi hem Kadın hem de Erkek tarafında kötü sonuçlar alıyoruz. Oktay Mahmudi çok tecrübeli bir koç ve umarım düzeltir. Bu durum başkanlık seçiminde rol oynadı"

'Arda ile Galatasaray taraftarı arasında bir antipati oluştu'

"Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Arda ile Galatasaray taraftarı arasında bir antipati oluştu. Galatasaray, Galatasaraylı Arda'ya sahip çıkmakta devam etmeli. Arda ile Galatasaray arasında keşke kırgınlıklar olmasa. Galatasaray'da hizmet vermiş bir oyuncu. Ben Galatasaray'a gelmesini isterdim."

'Dursun Özbek'in hisselere rehin koyması...'

"Bence bu son açıklama Mustafa Cengiz'in bir temennisi. Dursun Özbek'in hisselere rehin koyması ve yeni finans kaynaklarını bulmasını engellemesi zaten hoş bir durum değildi. Umarım bu durum ortadan kalkar. Yeni yönetimden açıklamalar geliyor. Bu açıklamalara karşı Dursun Özbek başkan bir yorum yapmıyor. Önümüzdeki haftalarda daha da açıklığa kavuşacaktır"

 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler