Cem Kınay'dan Şampiyonlar Ligi sözleri!

18.09.2018 - 15:44 | Son Güncellenme: 18.09.2018 - 18:44

Cem Kınay'dan Şampiyonlar Ligi sözleri!

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Cem Kınay, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlandı.

Cem Kınay'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

beIN Sports'un maçı yayınlayacağını düşünüyordum. Böyle bir şeye rastlamamıştık. İnşallah önümüzdeki saatlerde maçın nerede olacağını görebiliriz. Hiçbir yerden açıklama gelmiyor. Taraftara da saygısızlık yapılıyor.

"Fatih Terim heyecanlandırdı"

Uzun seneler sonra Fatih Terim böyle bir açıklama yaptı. Fatih Terim 2000 yılında böyle bir açıklama yapmıştı. UEFA Kupası'nı kazanmayı kafasına koymuştu. Sonuçta hiç kimsenin tahmin etmediği bir şampiyonluk geldi. Uzun yıllar sonra böyle bir açıklama yaptı. Heyecanlandırdı.

"Galatasaray başarılı olacaktır"

Galatasaray her maçta galip gelmek için sahaya çıkar. Doğal bir favori neticede. Şampiyonlar Ligi'nde her takım birbirini yenebiliyor. 20 sene önce Lokomotiv Moskova maçındaydım. O maçta da Lokomotiv Moskova favoriydi ama Galatasaray kazanmıştı. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde çok başarılı olacağına inanıyorum. Bu akşam galibiyet bekliyorum.

Galatasaray taraftarları geçen sezondan beri iyi bir atmosfer oluşturuyor. Şampiyonlar Ligi'ne katılmanın verdiği açlıkla güzel bir atmosfer olacak. Koreografi hazırlığı var ultrAslan'ın.

Senin için hazırladığımız haberler