Cem Ulusoy: "Umarım en kısa sürede güzel günlere döneriz"

12.05.2020 - 16:23 | Son Güncellenme: 12.05.2020 - 16:26

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun "Tüm ligleri sonlandırdık. Ligimizde şampiyon ilan edilmeyecek. Düşme ve çıkma işlemleri uygulanmayacak" açıklaması üzerine Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Basket'te forma giyen İsmail Cem Ulusoy kararı değerlendirdi.

AJANSSPOR ÖZEL / İSA KETHÜDA

"Ligimizi ve tempomuzu özlüyorum"

Kararın doğru olduğunu belirten Ulusoy, "Bu işi severek yapan profesyonel bir sporcu olarak ligimizi ve tempomuzu özlüyorum, ancak dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de bulunduğumuz bu durumdan dolayı bazı tedbirler ve önlemler gerekiyordu. Ben kararın doğru olduğunu düşünüyorum.

"Umarım en kısa sürede güzel günlere döneriz"

Sakatlığı olan henüz iyileşmemiş bir oyuncuyu sahaya sürmek gibi olur şu müsabakaları devam ettirmek, çünkü ne kadar ilerleme kaydetsek de, sağlık bakanlığımız ve çalışanlarımız iyi bir mücadele gosterse de tedbirler halen devam etmeli. Umarım en kisa zamanda güzel günlere döner ve hem sevdiğimiz basketbola, sahalara, seyircilerimize hem de bu Covid-19 konusunda tedirgin olmayacağımız normal hayatımıza geçeriz." şeklinde konuştu.

22 maçta forma giydi

23 yaşındaki oyun kurucu bu sezon Gaziantep takımı ile 22 maça çıktı. Ulusoy totalde 115 sayı, 42 ribaund, 79 asist, 1 blok ve 18 top çalma ile oynadı.

11. sırada tamamladı

Öte yandan Gaziantep takımı ligi 32 puanla 11. sırada tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler