Cem Yılmaz, Fenerbahçe için sahneye çıktı

10.10.2019 - 14:25 | Son Güncellenme: 10.10.2019 - 11:29

Komedyen Cem Yılmaz, Fener Ol kampanyası kapsamında hayata geçirilen WinWin projesinde yer aldı. Fener Ol kampanyasının Cem Yılmaz ödülünün talihlileri, ünlü komedyenin Fenerbahçeliler için düzenlediği 1907 kişilik gösteride bir araya geldi.

"Fenerbahçe’yi daha iyi yerlere taşıyacağız"

Gösterinin ardından Fenerbahçe Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

Karaçam yaptığı açıklamada, "Biz, Fener Ol kampanyasını başlattık. Bu kampanyanın en önemli projesini de Acun Ilıcalı kendisi tasarladı. İlk günden itibaren Cem Yılmaz da bizi yalnız bırakmadı. Çocukluğumdan gelen bu Fenerbahçe aşkını ne mutlu ki sizlerle yaşama şansı buldum. Hem Acun Ilıcalı’ya hem de Cem Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum. Katılan tüm Fenerbahçeliler eminim çok mutlu ayrılmışlardır. Tüm taraftarlarımızın Fener Ol’a desteklerini sürdürmelerini bekliyoruz. Onların desteği ve sahiplenmesiyle Fenerbahçe’yi daha iyi yerlere taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

"Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz'a teşekkür ediyorum"

Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük de, “Çok mutluyum. Cem Yılmaz’ın şovunu izledik. Her Fenerbahçeli gibi ben de çok keyif aldım. Desteklerinden dolayı Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum. Böyle bir düzenlemeyi yapan Burhan Karaçam’a da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler