Cengiz'in adaylığı bekleniyor

16.11.2020 - 11:22 | Son Güncellenme: 16.11.2020 - 11:28

Son dakika Galatasaray haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da ibrasızlığın ortadan kalmasının ardından başkan Mustafa Cengiz'in aday olması bekleniyor. Başkan Mustafa Cengiz davalara müdahil olmadığı için yeni seçimde hukuken aday olamayacağı savunuluyordu. İşte detaylar...

Cengiz'in adaylığı bekleniyor

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR HABER

Galatasaray’da ibrasızlık çıkan genel kurulun dava süreci devam etse başkan Mustafa Cengiz’in yeni seçimde adaylığı tartışlacaktı. Başkan şimdi rahat ve açıklama bekleniyor.

İbra edilmemişti

Galatasaray’da 2019 Mart’ta yapılan olağan genel kurulda Mustafa Cengiz yönetimi idari açıdan ibra edilmemişti. Bu karara itiraz eden yöneticilerden Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay, Mahmut Recevik gibi isimler genel kurul iptaline yönelik dava açmıştı. 

Aday olamayacağı savunuluyordu

Başkan Mustafa Cengiz davalara müdahil olmadığı için yeni seçimde hukuken aday olamayacağı savunuluyordu. Ama şimdi tüm tartışmalar ortadan kalktı. 

Cengiz yeni seçimde aday olması bekleniyor

Bugün görülen duruşmada ibrasızlık iptal edildi. Artık Mustafa Cengiz’in önünde hukuken bir engel kalmadı. Başkan Cengiz yeni seçimde aday olması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler