Olimpik Marsilya, Cengiz Ünder'in Gol Attığı Maçı Kazandı

İsa Kethüda
20.02.2023 - 12:41 | Son Güncellenme: 20.02.2023 - 14:25

Fransa Ligi haberleri... Fransa 1. Futbol Ligi'nde (Ligue 1) Olimpik Marsilya, geriye düştüğü maçta deplasmanda Toulouse'u 3-2 yendi. İşte detaylar.

Olimpik Marsilya, Cengiz Ünder'in Gol Attığı Maçı Kazandı

Fransa 1. Futbol Ligi'nde (Ligue 1) Olimpik Marsilya, geriye düştüğü maçta deplasmanda Toulouse'u 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Ligue 1'de 24. haftanın kapanış karşılaşmasına iyi başlayan ev sahibi Toulouse, 3. dakikada Thijs Dallinga'nın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci devrede ataklarını sıklaştıran Olimpik Marsilya, 52. dakikada Chancel Mbemba, 59. dakikada milli oyuncu Cengiz Ünder ve 78. dakikada Nuno Tavares'in ağları sarsmasıyla 3-1 öne geçti. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Beşiktaş - Antalyaspor maçında 19 futbolcu yok!
Habere Git

Toulouse, 87. dakika Ado Onaiwu'nun golüyle skoru 3-2'ye getirmesine rağmen beraberlik çabaları sonuç vermedi ve karşılaşma bu skorla tamamlandı.

Cengiz maçın oyuncusu seçildi

Öte yandan Marsilya'da gol atan milli futbolcumuz Cengiz Ünder, bu sezon forma giydiği 32 karşılaşmada 2 gol ve 5 asist kaydetti. Ayrıca Cengiz maçın en iyi oyuncusu seçildi.

Tudor'dan müthiş performans

Ayrıca Marsilya, kulüp tarihinin Ligue 1'deki en iyi ilk 24 hafta performansına Igor Tudor ile ulaştı. Bilindiği üzere Hırvat teknik adam sezon başında performansı nedeniyle eleştirilere maruz kalmıştı. 

  • 24 maç
  • 16 galibiyet
  • 4 beraberlik
  • 4 mağlubiyet
  • 52 puan


İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Atiba ve sol bek kararı!
Habere Git

Ligde 52 puanla ikinci sırada yer alan Olimpik Marsilya, şampiyonluk yarışındaki rakibi lider Paris Saint-Germain'le arasındaki puan farkını 5'e düşürdü. 32 puanlı Toulouse ise 11. sırada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler