Cengiz, onları topu tuttu, Albayrak birlikte poz verdi!

İsa Kethüda
14.04.2021 - 15:07 | Son Güncellenme: 14.04.2021 - 20:41

Dün Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in futbolculara yönelik eleştiri yapmasının ardından bugün sarı-kırmızılı takımın ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, futbolcularla bir araya geldi.

Cengiz, onları topu tuttu, Albayrak birlikte poz verdi!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in dün ağır şekilde eleştirdiği futbolculara ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, sahip çıktı. Albayrak, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti. Albayrak, idman öncesi futbolcularla fotoğraf çektirip sosyal medya hesabından paylaştı. 

Abdurrahim Albayrak futbolcularla bir araya geldi

Albayrak, Cengiz'in Galatasasaray TV'de dün mücadele azimlerini beğenmediğini açıkladığı futbolcularla çektirip paylaştığı fotoğrafın altına altına sarı kırmızı renkte kalp emojisi koydu. 

Mustafa Cengiz futbolcular hakkında ne demişti?

Cengiz, GSTV'de dün yaptığı açıklamada, "Galatasaray'ın ayağa kalkması gerek. Özellikle futbolcuların haysiyet ve şereflerini hatırlamaları gerek. Türkiye'nin en büyük camiasını temsil ediyorlar. Yedlin sakatlığında 10 futbolcumuz orada olmalıydı. Golümüz iptal edince 10 futbolcu itiraz etmeli, sahanın altını üstüne getirmeli. Futbolcuların haysiyet şereflerini hatırlasınlar. Kendilerine oynamıyorlar. Türkiye'nin en büyük camiasındalar. Ölümüne oynamalılar" diye konuştu. Cengiz'in bu açıklamaları camia içerisinde de olumlu olumsuz tepki oluşturdu. 

Futbolcular toplantı yaptı

Başkan Cengiz'in açıklamalarından sonra sarı kırmızılı futbolcuların dünkü idman öncesi kendi aralarında bir toplantı yaptığı iddia edilmişti. Futbolcuların kendi aralarında bir durum değerlendirmesi yaptığı ancak herhangi bir protesto kararı almadığı öğrenildi. Tüm olup bitenler karşısında sessizliğini koruyan teknik direktör Fatih Terim'in cumartesi günü oynanacak Göztepe maçından önce veya sonra bir yorum yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler