", "articleBody": "Cengiz Ünder, yurt dışında forma giyen oyuncular arasında Şampiyonlar Ligi'nde bir sezonda 3 gol barajına ulaşan ikinci futbolcu oldu.Roma'nın Plzen'e 2-1 yenildiği karşılaşmada takımının tek golünü kaydeden Cengiz Ünder bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 6. maçında attığı gol sayısını 3'e yükseltti.Arda Turan'ı geçebilirDaha önce yurt dışında bir takımda oynayıp Devler Ligi'nde bir sezonda bu sayı ve üzerinde gol atan tek oyuncu Arda Turan'dı.Başakşehirli oyuncu, 2013-2014 sezonunda Atletico Madrid, 2016-2017 sezonunda da Barcelona formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde 4'er kez fileleri sarsmıştı.FC Barcelona Türkiye hesabının Cengiz Ünder paylaşımı:Barça formasıyla #UCL'de dörtten daha fazla gol atan bir Türk de görmek ümidiyle. Lejyoner. pic.twitter.com/XbhveMdsWz— Ajansspor (@ajansspor) 12 Aralık 2018", "author": {"@type":"Person","@id":"https://ajansspor.com/editor/","url":"https://ajansspor.com/editor/","image":{"@type":"ImageObject","url":"https://ajansspor.com/assets/images/.webp"}}, "publisher": { "@type": "Organization", "name":"Ajansspor.com", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://ajansspor.com/assets/images/line-logo.webp", "width": 200, "height": 41 } } };

", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "xpath": [ "/html/head/title", "/html/head/meta[@name='description']/@content" ] }, "url": "https://ajansspor.com/haber/cengiz-under-arda-turan-ile-yarisiyor-281567" }

Cengiz Ünder, Arda Turan ile yarışıyor!

13.12.2018 - 02:21 | Son Güncellenme: 13.12.2018 - 02:21

Cengiz Ünder, yurt dışında forma giyen oyuncular arasında Şampiyonlar Ligi'nde bir sezonda 3 gol barajına ulaşan ikinci futbolcu oldu.

Roma'nın Plzen'e 2-1 yenildiği karşılaşmada takımının tek golünü kaydeden Cengiz Ünder bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 6. maçında attığı gol sayısını 3'e yükseltti.

Arda Turan'ı geçebilir

Daha önce yurt dışında bir takımda oynayıp Devler Ligi'nde bir sezonda bu sayı ve üzerinde gol atan tek oyuncu Arda Turan'dı.

Başakşehirli oyuncu, 2013-2014 sezonunda Atletico Madrid, 2016-2017 sezonunda da Barcelona formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde 4'er kez fileleri sarsmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler