Cengiz Ünder: "Benim için hayal kırıklığı"

Feride Kara
23.09.2022 - 00:04 | Son Güncellenme: 23.09.2022 - 01:08

A Milli Futbol Takımı UEFA Uluslar Ligi C Ligi'nde Lüksemburg ile 3-3'lük skorla berabere kalırken maçın ardından Cengiz Ünder açıklamalarda bulundu..

Cengiz Ünder: "Benim için hayal kırıklığı"

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup beşinci hafta maçında sahasında Lüksemburg ile 3-3 berabere kalan A Milli Futbol Takımı son maçlar öncesinde grubu lider tamamlamayı garantiledi ve B Ligi'ne yükseldi.

Tamamen benim için hayal kırıklığı

Maçın ardından konuşan Cengiz Ünder "Maça ilk defa iyi başlayamadık. Çok geriye çekildik. Onlar ilk golü buldu. Hemen cevap verdik. Hedefimiz, C Ligi'nde hiç gol yemeden direkt B Ligi'ne çıkmaktı. B Ligi'ne çıktık ama bunun sevincini tam yaşayamadık. Tamamen benim için hayal kırıklığı. Bu grupta gol yemeden çıkmamız gerekiyordu. Çok üzülüyorum böyle olunca. 3-3 gerçekten beklediğimiz bir şey değildi. Gol yiyince gardımız düştü. Buna çabuk karşılık verdik. İkinci yarı net goller kaçırdık. Bunları atmamız gerekiyor. 

İlgini Çekebilir
Lüksemburg Teknik Direktörü: "Türkiye'yi analiz ettik, eksik yanlarını biliyoruz"
Habere Git

Biraz daha agresif olabilirdik

Daha çok baskı üreten takım haline gelmemiz gerekiyor. Biraz daha agresif olabilirdik. Ben buraya her zaman yüzde 100'ümü vererek geliyorum. Elimden gelen her şeyin en iyisini yapıyorum. Daha fazla istemeliyiz. Bu tarz takımlara karşı direkt işi bitirmemiz gerekiyor. Yeni bir jenerasyonuz. Bu süreç aslında iyi geçiyor. Ama bence daha da hazır olmalıyız. Çok güçlü takımlar var. Daha çok kalitemizi göstermemiz lazım. Türkiye'de Avrupa'da oynayan oyuncularımız var. Milli takıma gelen herkesin daha fazla sorumluluk alması gerekiyor." dedi. 
 
 
 

[00:00]

Senin için hazırladığımız haberler