Cengiz Ünder dünya devinin takibinde!

21.04.2018 - 18:03 | Son Güncellenme: 21.04.2018 - 18:03

Cengiz Ünder dünya devinin takibinde!

Son olarak Genoa karşısında da fileleri havalandıran Cengiz Ünder, İtalya'dan yine gündemin ana maddesi... İşte bomba transfer gelişmesine dair detaylar...

Roma Olimpiyat Stadı'nda Geno ile yapılan maçın gol perdesini açan ve 2-1 biten maçın Roma adına galibiyet mimarlarından olan Cengiz Ünder'i izlemeye gelen önemli misafirler vardı.
Manchester City, gözlemci ekibinin Cengiz Ünder ile ilgili notlar aldığı öğrenilirken asıl bomba sonradan ortaya çıktı. Geçtiğimiz aylarda Cengiz Ünder'in adı Barcelona ile anılmış, Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu "Oynayacaksa 100 milyon Euro bile ödeyip alırız "şeklinde konuşmuştu.
Barcelona gözlemcilerinin de City gibi Cengiz Ünder için Roma'ya geldikleri ve genç yıldız için Roma'ya transfer teklifi yapmadan önceki aşamada, gözlemci raporlarının incelenmesi kısmında oldukları öne sürüldü.
Ayrıca İtalya'nın spor gündemine yön veren ünlü gazetesi Corriere dello Sport da, 20 yaşındaki yıldız oyuncuyu takip eden Manchester City ve özellikle Barcelona'nın bu golle dikkatlerini bir kez daha oyuncuya yönelttiklerini yazdı.

Sezonun 2. yarısında Roma'yı sürükleyen isimlerin başında gelen Cengiz, bu sezon 26 maçta 12304 dakika oynadı ve 6 gol, 1 asistlik bir performans sergiledi.

Spor Arena

Senin için hazırladığımız haberler