Cengiz Ünder, Galatasaray maçında oynayacak mı?

19.11.2021 - 18:03 | Son Güncellenme: 20.11.2021 - 00:03

UEFA Avrupa Ligi'nde önümüzdeki hafta Galatasaray'a konuk olacak Olympique Marsilya'da Cengiz Ünder belirsizliği yaşanıyor. Detaylar haberimizde...

Cengiz Ünder, Galatasaray maçında oynayacak mı?

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Süper Lig'deki Fenerbahçe derbisinin ardından UEFA Avrupa Ligi'nde de önemli bir maça çıkacak. Grubunda liderliğini sürdüren temsilcimiz, 25 Kasım Perşembe günü Olympique Marsilya ile karşılaşacak. 

Sampaoli'den Cengiz Ünder açıklaması

Fransız ekibinde bu mücadele öncesi Cengiz Ünder'in durumu soru işareti. Teknik direktör Jorge Sampaoli, sakatlığı sebebiyle A Milli Takım kampında da yer almayan lejyonerimiz hakkında açıklama yaptı.

Galatasaray maçında şüpheli

Marsilya'nın hocası, "Cengiz henüz iyileşme sürecinde. Biraz daha hızlı dönmesini bekliyorduk ancak sıkıntılar var. Bu sebeple onu Lyon maçına veya önümüzdeki perşembe Galatasaray ile oynayacağımız maçın kadrosuna alıp alamayacağımızı göreceğiz" dedi.

Marsilya'da 5 golü var

24 yaşındaki futbolcu sakatlığı dolayısıyla Milli Takım'ın Cebelitarık ve Karadağ maçlarında forma giyememişti. Bu sezon Fransız ekibiyle 15 karşılaşmaya çıkan başarılı temsilmiz 5 gole imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler