Cengiz Ünder kararını verdi! Galatasaray...

24.11.2022 - 09:19 | Son Güncellenme: 24.11.2022 - 09:24

Transfer haberi.. Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna katmak istediği Marsilya forması giyen Cengiz Ünder ile ilgili Fransa basınında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Cengiz Ünder kararını verdi! Galatasaray...

AJANSSPOR HABER

Yaz transfer döneminde Mauro Icardı, Juan Mata, Dryers Mertens, Lucas Oliveira gili dünya yıldızlarını transfer eden Galatasaray, 8+3 yerli kuralı nedeniyle Süper Lig'in Dünya Kupası'na kadar olan bölümünde sıkıntı yaşadı. Kadrosundaki yerli oyuncu kalitesini arttırmak isteyen sarı kırmızıların hedefinde Marsilya'da Igor Tudor ile yıldızı barışmayan Cengiz Ünder bulunuyor.

Cengiz Ünder'in kiralık olarak isteniyor

Sarı kırmızılar, Marsilya'da forma giyen Cengiz Ünder'i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.  Bu konuda basında sık sık haberler çıkıyor.

Phoceen gazetesinden sürpriz haber

Cengiz Ünder'in son durumuyla ilgili Fransa’nın güneyinde oldukça güçlü olan Le Phoceen gazetesinden sürpriz bir idda geldi. Gazete, haberi Cengiz Ünder’in bir yakınına dayandırdı.

İlgini Çekebilir
Cengiz Ünder: "Benim için hayal kırıklığı"
Habere Git

Türkiye yok, İtalya var

Fransız gazetesi, son zamanlarda Türk gazeteleri Cengiz Ünder'in ülkesine döneceği haberleri yapıldığını belirterek "Galatasaray’a kiralık gideceği ifade ediliyor. Ama Cengiz’in Türkiye’ye dönmek gibi bir isteği yok. Öte yandan İtalya’dan ilgi var” dedi.

Cengiz Ünder'in Marsilya performansı

Cengiz Ünder, Igor Tudor yönetimindeki Marsilya'da ilk 11'deki yerini kaybetti. Ligue 1 ve Şampiyonlar ligi'nde oynadığı 20 maçın sadece 7'sine ilk 11'de başlayan Cengiz Ünder, sadece 1 asist katkısı yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler