''Cengiz Ünder, Süper Lig Ekibi Beşiktaş'ın Transferine Evet Dedi!''

25.12.2022 - 13:26 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 13:41

Fransa Ligi ekiplerinden Marsilya forması giyen Cengiz Ünder, Galatasaray ve Beşiktaş ile ismi anılırken gelen transfer teklifine evet dediği iddia edildi. Detaylar...

''Cengiz Ünder, Süper Lig Ekibi Beşiktaş'ın Transferine Evet Dedi!''

AJANSSPOR HABER

Devre arası transfer çalışmalarına erken başlayan Galatasaray ile Beşiktaş, Fransa'da forma giyen milli oyuncumuz Cengiz Ünder'i kadrosuna katmak için girişimlerine devam ediyor. Fransa basınından gelen iddialara göre yıldız oyuncu Süper Lig ekibinin teklifini kabul etti. Detaylar...

Galatasaray devrede

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın yerli rotasyonunda kadrosuna katmak istediği yıldız oyuncu için devrede olduğu iddia edilmeye devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk, yıldız oyuncu Cengiz Ünder'i işaret ederek transfer edilmesini istedi. 

Şenol Güneş, Cengiz Ünder'i istiyor

Beşiktaş'ta Ghezzal'ın sakatlığı sonrası kanatlarda eksikliğe dikkat çeken teknik direktör Şenol Güneş, transfer listesinin başında Cengiz Ünder'e yer verdi. Siyah-Beyazlı ekip genç oyuncuyu kadrosuna katmak için Fransa ekibi Marsilya ile görüşmelere devam ediyor. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan ön libero atağı! Josef ve Atiba'nın yerine gelecek
Habere Git

Fransa basınında yer alan habere göre, Cengiz Ünder, kendisine gelen teklifleri değerlendirme altına alırken Beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Ünder, Siyah-Beyazlı ekipte kiralık olarak forma giyebilir. 

Cengiz Ünder transferi bitirilmeye çalışılıyor

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Siyah-Beyazlılar'ın Cengiz Ünder ile transferi için her konuda anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Beşiktaş'ın Cengiz'in bonservisini elinde bulunduran Marsilya'ya kiralama teklifinde bulunarak transferi bitirmeyi hedeflediği ifade edildi.

20 maç 1 asist

Bu sezon Marsilya ile 20 karşılaşmada forma giyenCengiz Ünder, yalnızca 7'sinde ilk 11'de sahaya çıktı. Milli oyuncumuz Marsilya ile bu sezon gol sevinci yaşayamazken 1 asist yapma başarısı gösterdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Cumhuriyeti ismini Beşiktaşlı verdi
Habere Git

Tudor ile yıldızı barışmadı

Fransa Ligin 3. haftasında oynanan Nantes maçında Cengiz Ünder'i 65. dakikada oyuna alıp, kırmızı kart görmelerinin ardından 83'te oyundan çıkaran Tudor, milli oyuncuyla ilk haftalarda arası bozulmuştu.

''İhtiyacımız vardı''

Cengiz Ünder'i oyundan çıkaran Igor Tudor, karşılaşma sonrasında gerekeni yaptığını açıklamıştı. Tudor, "Bir oyuncuyu oyuna aldıktan sonra çıkarmak hiçbir zaman güzel değildir ama bu değişikliğe takımın iyiliği için ihtiyacımız vardı. Cengiz'in öfkesini de gayet iyi anlıyorum ama bunu yapmam gerekirse yine yaparım" cevabını vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler