Fenerbahçe'de Cengiz Ünder Transferinin Gecikme Sebebi Ortaya Çıktı!

31.07.2023 - 17:32 | Son Güncellenme: 31.07.2023 - 17:52

Transfer haberleri... Milli futbolcu Cengiz Ünder'i kadrosuna katmaya çok yaklaşan Fenerbahçe, Marsilya'nın taleplerini karşılamakta zorlanıyor. İşte detaylar

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder Transferinin Gecikme Sebebi Ortaya Çıktı!

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Fenerbahçe, Marsilya'nın yıldız ismi Cengiz Ünder'i transfer etmek için görüşmelerini yoğunlaştırdı. Ancak Fransız ekibinin, milli oyuncunun bonservisinin tamamını peşin istemesi transferi zora sokuyor.

Fenerbahçe, Cengiz Ünder'de ısrarcı

Fenerbahçe yeni sezona çok hızlı başladı. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Zimbru'yu 5-0 mağlup etmişti.  Taraftarlar, skordan çok yeni transferlerin performansına hayran kaldı. Öyle ki Başta Tadic, Dzeko ve Szymanski'nin performansı göz doldurdu.

Sarı lacivertli ekip,, kanat transferinde de hem yerli kuralına takılmamak hem de teknik direktör İsmail Kartal'ın beğendiği bir isim olduğu için Cengiz Ünder'de ısrarcı.

Cengiz Ünder'de ödeme sıkıntısı

Cengiz Ünder ile her konuda anlaşan Fenerbahçe, Marsilya ile bonservis ödemesinde bir türlü anlaşamıyor. Fransız ekip, Fenerbahçe'den Cengiz Ünder için 10 milyon Euro'yu peşin istiyor. Ancak sarı lacivertli ekibin bu ücreti 3-4 taksit şeklide ödeme niyetinde olduğu öğrenildi.

Görüşmeler sürüyor

Gelen bilgilere göre Fenerbahçe ile Marsilya arasında ödeme planı konusunda yaşanan sorunun çözülmesi için görüşmeler sürüyor.

Cengiz Ünder'in Marsilya performansı

Milli oyuncu, Marsilya formasıyla iki sezonda çıktığı 93 maçta 18 gol, 12 asistlik performana sergiledi.

Cengiz Ünder'in milli takım performansı

Milli formayla şu ana kadar 47 maça çıkan Cengiz Ünder, toplam 3431 dakika süre aldı ve 15 gol, 10 asistle takımına katkıda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler