Cengiz Ünder yarışı! İtalyanlar duyurdu...

04.08.2024 - 12:52 | Son Güncellenme: 04.08.2024 - 13:01

Süper Lig devi Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Cengiz Ünder için Napoli'den sonra Venezia devreye girdi. Detaylar...

Cengiz Ünder yarışı! İtalyanlar duyurdu...

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder bilmecesi sürerken İtalyan ekipleri yıldız oyuncuyu transfer etmek için devreye girdiği iddia edildi. Önce Napoli transfer listesine alırken şimdi de Venezia'nın aldığı gündeme geldi. Detaylar...

Mourinho ikinci defa istemedi

Roma döneminde de kadroda düşünmediği Cengiz Ünder'i, Fenerbahçe'de de planlarına dahil etmeyen teknik direktör Jose Mourinho, Ünder'in satışına izin verdi. Böylelikle Portekizli teknik adam Cengiz Ünder'i iki defa istemedi.

Venezia gündeme aldı

İtalya basınında yer alan haberlere göre; Fenerbahçe'nin kadroda düşünmediği Cengiz Ünder'i bu sezon Serie A'ya çıkan Venezia'nın istediği öne sürüldü.

Kiralık istendi

Çizme temsilcisinin kurmaylarının, yıldız oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralık bir teklif yapmaya hazırlandığı gelen haberler arasında yer alıyor.

Cengiz Ünder, Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon 33 maçta forma giydi. Attığı 9 golün tamamını ligde kaydeden milli futbolcu, 2 de asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler